"ORVOSI RENDELŐ" címkével ellátott hírek
Több mint 40 millió forint TOP-os forrásból, valamint hét millió forint feletti önkormányzati forrásból újult meg Orosházán, a Kiss Ernő utcai orvosi rendelő. Mostantól fogva az Orosháza-Szentetornya településrészen lakók korszerű és esztétikus környezetben részesülhetnek orvosi ellátásban.
Jó hírrel indult az idei év is: januárban kapta meg Dévaványa Város Önkormányzata azt a levelet, amely szerint egy 2016-ban benyújtott pályázata ismét a döntéshozók elé került és támogatásra érdemesnek nyilvánították.
Orosházán felújítják a Kiss Ernő utcai 10. számú háziorvosi körzet rendelőjét a Terület- És Településfejlesztési Operatív Programnak köszönhetően. A több mint 39 millió forintos projekt az orvosi rendelő épületének fejlesztését, akadálymentesítését, energetikai korszerűsítését és eszközparkjának bővítését is biztosítja.
Egymilliárd forintból, uniós támogatással újul meg az egészségügyi alapellátás infrastruktúrája Szegeden, a következő időszakban három orvosi rendelő rekonstrukciója kezdődik el, Kiskundorozsmán pedig újat építenek - jelentette be Solymos László (MSZP) alpolgármester kedden a Tisza-parti városban.
- Jó napot kívánok, doktor úr, ez és ez vagyok, ezt és ezt a gyógyszert szeretném felíratni. Mikor lenne rá mód?
Sarkad önkormányzata folyamatosan törekszik a lakosság színvonalas egészségügyi ellátásának biztosítására, ami elképzelhetetlen modern, vagy modernizált épületek nélkül. Egy sikeres pályázatnak köszönhetően az elmúlt esztendőben egy teljesen új orvosi rendelőt adtak át az újteleki városrészen, melyben háziorvos, házi gyermekorvos és fogorvos rendel.
Másként nem is lehetne felsorolni mindazt, ami megvalósult a településen, csak úgy, ha kiemeljük azokat, amik a leginkább hangsúlyosak, hiszen annyi területen és annyi minden újult meg, jött létre, fejlődött és alakult át. Fekete Zoltán 12 éve vezeti a községet, de még mindig vannak megvalósításra váró tervei.
A polgármester szobájában sok minden megváltozott az elmúlt másfél évben. Amíg be nem léptünk, minden ugyanolyan volt, mint másfél évvel korábban. A főbejárat után a folyosóhoz érve jobbra kellett fordulni, és néhány lépés után már ott is voltunk a titkárság ajtajában. Időben érkeztünk, de néhány percet várnunk kellett, mert még nem fejeződött be a korábban elkezdődött megbeszélés.
Tizenöt éves fiú tört be a kétsopronyi orvosi rendelőbe kedd hajnalban. A tettes az egyik ablakon át ment be az épületbe, majd betörte a rendelő ajtaját és számítástechnikai eszközöket, vényeket vitt el.
Két csanádpalotai férfi tört be a helyi orvosi rendelőbe még a hétvégén. A tolvajok az orvosok által használt monitorokat vitték magukkal. A Pitvarosi Rendőrőrs és a Makói Rendőrkapitányság nyomozói elfogták őket és visszaadták a lopott tárgyakat a rendelőnek. A pénzt ügyvédre költötték volna.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft