"OTTHON" címkével ellátott hírek
Öt mamát és öt babát fogad be a görögkatolikus egyház fenntartásában lévő, és a Szent Zotikosz Gyermekvédelmi Intézményhez tartozó Szent Tekla anyás csecsemőotthon, amelyet csütörtökön adtak át Tolcsván.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsai a nyaralni utazóknak.
Egy ember meghalt a táplánypusztai Dr. Piróth Endre Mentálhigiéniés Otthonban keletkezett tűz miatt, negyvenheten füstmérgezést szenvedtek, közülük tizennégyet kellett kórházba vinni - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombat délelőtt az MTI-t.
Szerdán lépnek életbe a reintegrációs őrizet szabályai, ennek lényege, hogy ha a bíró arra lehetőséget ad, akkor azok az első bűntényesek, akiket kisebb súlyú cselekmények miatt ítéltek el, a szabadulásuk előtti utolsó hónapokat akár a saját otthonukban is tölthetik.
Október 11-én és 12-én, várhatóan 80-100 kiállító cég részvételével újra lesz Lakásvásár a budapesti Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban - mondta Borsi László, a Lakásvásár Média Csoport elnöke hétfőn az MTI-nek.
A Telenor és a Microsoft által 2012-ben indított kezdeményezéshez idén több mint 150 cég és 4000 munkavállaló csatlakozott, harmadával több, mint a program elején. A szervezők szándéka tudatosítani a magyar vállalatokkal és munkavállalókkal, hatékonyan dolgozni nem csak irodai környezetben lehet.
Kokaint találtak a rendőrök kedden Justin Bieber Los Angeleshez közeli, calabasasi otthonában, ami miatt az énekes egyik vendégét őrizetbe vették.
élyszegénységben élők otthonait újítják fel a nyáron a Prezi informatikai cég önkéntesei a Nógrád megyei Mátraverebélyen és Bátonyterenyén, valamint a Pest megyei Bagon; a Prezi a Habitat for Humanityvel, a Bagázs Egyesülettel és a Nógrád Megyei Cigány Kisebbségi Képviselők és Szószólók Szövetségével közösen indította a programot, januárban a házak műszaki felmérését kezdték meg - tájékoztatta az MTI-t a Habitat for Humanity kommunikációs munkatársa.
David és Victoria Beckham 12 millió fontért adta el otthonát, Londonba szeretnének költözni.
New York legnagyobb és legdrágább, 130 millió dolláros (28,6 milliárd forint) otthonává alakítják át az 1930-as években emelt River House nevű art deco apartman-toronyház magánklubját.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft