"ÓVODA" címkével ellátott hírek
Örömmel tudatjuk, hogy régi vágyunk teljesült január közepén, 32 m2 tatami vásárlásával.
Bemutatkozik a Füzesgyarmati Napközi Otthonos Óvodák és Bölcsőde Gyermekeiért Alapítvány.
Ellopta az egyik óvónő pénztárcáját egy férfi tegnap 9 óra körül egy battonyai óvodából. A tárcát a dolgozók öltözőszekrényéből vette ki.
Szerelem van a levegőben! Villő és Tibor zenére vonultak be, gyűrűt is cseréltek. A hitvesi cuppanós sem maradt el.
Tíz évvel ezelőtt, 2006-ban választották meg először polgármesternek, valószínűleg akkor dobogós volt a legfiatalabb polgármesterek között. Mindössze huszonhat esztendősen lett szülőfaluja első embere, alig két évvel azután, hogy befejezte főiskolai tanulmányait.
Család- és gyermekjóléti központok jelentkezhetnek arra az 1,7 milliárd forint keretösszegben kiírt pályázatra, amelynek célja az óvodai és iskolai szociális segítő tevékenység fejlesztése - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán a Fejér megyei Sárbogárdon.
Nyolcszáz új óvodai férőhelyet alakíthatnak ki jövő őszre - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kincstárért felelős helyettes államtitkára.
Energiatudatos óvoda épült a főváros XIII. kerületében, a passzív minősítésű intézményt 1,3 milliárd forintos költséggel hozták létre.
Békéscsaba 316 millió forintnyi uniós támogatást nyert el óvodák bővítésére és korszerűsítésére a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében - tájékoztatta Ferenczi Attila (Fidesz-KDNP) városfejlesztési tanácsnok az MTI-t.
Ibrányi Éva 1979-től dolgozik óvodapedagógusként, ebből több mint 18 éve Füzesgyarmaton, a Lurkófalva óvodában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó