"ÓVODA" címkével ellátott hírek
A múlt héten derült ki, hogy egy debreceni óvodában az egyik dolgozó tüdőszűrése pozitív lett tbc-fertőzésre. Emiatt az óvodát az előírásoknak megfelelően fertőtlenítették és a biztonság kedvéért 123 gyereknél elvégezik a bőrpróbaoltást is.
A jövő hét elején, hétfőn és kedden 123 óvodást oltanak be a debreceni Mesekert Óvoda három telephelyének 205 óvodása közül - tájékoztatta az intézmény vezetője pénteken az MTI-t.
Szerdán több tucat óvónő előtt, a békéscsabai Zöldoviban mutatkozott be a Digitális OkosJáték Óvodásoknak, vagyis a DIOO.
Az Amerikai Egyesült Államokban, Seattle városában hosszú várólistára kerül az a gyerek, akit szülei be akarnak íratni a Providence Mount St. Vincent idősek otthonában működő óvodába. Úgy tűnik, magányos idősek és kisgyerekek nagyon jól megértik egymást.
Március 1-jétől új gazdája van a medgyesegyházi közétkeztetésnek. Ugyanis az önkormányzat által korábban kiírt közbeszerzési eljárást a Junior Vendéglátó Zrt. nyerte meg. A fővárosi telephelyű, de az ország számos településen szolgáltató cég vezetőjével, Boros Attilával telefonon beszélgettünk.
Március 1-jétől új gazdája van a medgyesegyházi közétkeztetésnek. Ugyanis az önkormányzat által korábban kiírt közbeszerzési eljárást a Junior Vendéglátó Zrt. nyerte meg.
Tablókkal, kártyákkal, oktató CD-vel igyekszik segíteni a rendőrség a közlekedési ismeretek oktatását a Békés megyei óvodákban és iskolákban.
A Cifra Palota Óvoda vendége dr. Kádár Annamária pszichológus, a Mesepszichológia könyvek szerzője.
Óvodába megy januártól György herceg, Nagy-Britannia jövendő uralkodója. A hírt pénteken jelentették be a szülők, vagyis Vilmos cambridge-i herceg és hitvese, Katalin hercegnő.
Végéhez ért Szarvas Város Óvodáiban a 3 fő roma dajka foglalkoztatása.