"ÓVODA" címkével ellátott hírek
Adómentesek lesznek a bölcsődei és óvodai díjak, csökken a baromfi, a tojás és a tej áfája is - elfogadták a jövő évi adótörvényeket.
Sok szülőnek súlyos gondot jelent a bezárt óvoda, mivel ennyi időre nem tudják megoldani a gyermek felügyeletét.
Immár 6. éve, hogy a „Lurkó Húsvét” című projektünk megrendezésre kerül az óvoda falain belül.
A közelmúltban Békéscsabán jártunk óvodások számára meghirdetett sakk bajnokságon.
Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala értesíti az érintett szülőket, hogy a 2016/2017-es nevelési évben az óvodai ellátást igénylő gyermekek nyilvántartásba vétele a Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában lévő valamennyi óvodába, továbbá a Magyarországi Evangélikus Egyház fenntartásában működő óvodába is azonos helyszínen és időpontban történik.
A múlt héten derült ki, hogy egy debreceni óvodában az egyik dolgozó tüdőszűrése pozitív lett tbc-fertőzésre. Emiatt az óvodát az előírásoknak megfelelően fertőtlenítették és a biztonság kedvéért 123 gyereknél elvégezik a bőrpróbaoltást is.
A jövő hét elején, hétfőn és kedden 123 óvodást oltanak be a debreceni Mesekert Óvoda három telephelyének 205 óvodása közül - tájékoztatta az intézmény vezetője pénteken az MTI-t.
Szerdán több tucat óvónő előtt, a békéscsabai Zöldoviban mutatkozott be a Digitális OkosJáték Óvodásoknak, vagyis a DIOO.
Az Amerikai Egyesült Államokban, Seattle városában hosszú várólistára kerül az a gyerek, akit szülei be akarnak íratni a Providence Mount St. Vincent idősek otthonában működő óvodába. Úgy tűnik, magányos idősek és kisgyerekek nagyon jól megértik egymást.
Március 1-jétől új gazdája van a medgyesegyházi közétkeztetésnek. Ugyanis az önkormányzat által korábban kiírt közbeszerzési eljárást a Junior Vendéglátó Zrt. nyerte meg. A fővárosi telephelyű, de az ország számos településen szolgáltató cég vezetőjével, Boros Attilával telefonon beszélgettünk.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó