"ÓVODA" címkével ellátott hírek
Március 1-jétől új gazdája van a medgyesegyházi közétkeztetésnek. Ugyanis az önkormányzat által korábban kiírt közbeszerzési eljárást a Junior Vendéglátó Zrt. nyerte meg.
Tablókkal, kártyákkal, oktató CD-vel igyekszik segíteni a rendőrség a közlekedési ismeretek oktatását a Békés megyei óvodákban és iskolákban.
A Cifra Palota Óvoda vendége dr. Kádár Annamária pszichológus, a Mesepszichológia könyvek szerzője.
Óvodába megy januártól György herceg, Nagy-Britannia jövendő uralkodója. A hírt pénteken jelentették be a szülők, vagyis Vilmos cambridge-i herceg és hitvese, Katalin hercegnő.
Végéhez ért Szarvas Város Óvodáiban a 3 fő roma dajka foglalkoztatása.
A békéscsabai Penza Lakótelepi Óvoda indult és nyert egy pályázaton, amelynek köszönhetően – az önkormányzat és az óvoda hathatós együttműködésével – megtörtént az épület külső szigetelése és nemes vakolattal történő burkolása.
Egy 85 milliméteres szovjet légvédelmi repeszgránátot szállítottak el a pátyi Csicsergő óvoda udvarából - tájékoztatta Várkonyi Melinda, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t.
A legnagyobb szorongást a gyerekeknek általában az idegen hely és az idegen felnőttek, de a gyerekek is okozzák az óvodai beszoktatás idején. A sikeresség több tényezőn múlik.
Szeptember 1-től a bölcsődések és az óvodások 90 százaléka, 321 ezer gyermek részesülhet ingyenes étkezésben, szemben az eddigi 27 százalékkal - hívta fel a figyelmet a Fidesz-frakció szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
Szeptembertől országszerte 230 ezerrel több óvodás és bölcsődés kap térítésmentesen napi háromszori étkezést. A rászorultságot nem vizsgálják, elég arról nyilatkozni, senkinek nem szeretnénk a pénztárcájában turkálni – mondja az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó