"ÓVODAFEJLESZTÉS" címkével ellátott hírek
Több mint félmilliárd forintot nyert el Orosháza három óvoda felújítására és bővítésére - tájékoztatta a városfejlesztési és városüzemeltetési iroda az MTI-t.
Június 15-én, csütörtök délelőtt, a sarkadi Vasút utcai óvoda udvarán átadásra került a város második ovi-sport pályája, melyet Sarkad Város Önkormányzata egy sikeres pályázatnak köszönhetően valósított meg az Ovi-Sport Közhasznú Alapítványhoz benyújtott, immár második eredményes pályázata mentén.
Sarkad óvodáiban 2015. szeptember 1-jén elkezdődött az új nevelési év. Összesen 292 gyermek kezdte el az óvodát az intézmény négy telephelyén, az Epreskert utcai, a Kossuth utcai, a Vasút utcai és a Szalontai úti óvodákban. Az óvodai felújításokat megtekintő dr. Mokán István polgármester kiemelte, a választási programban leírtakhoz igazodva megtörtént az óvodai játszóudvarok felújítása. A fejlesztéshez a forrásokat az önkormányzat már az idei költségvetés összeállításakor biztosította, mivel összességében közel 7 millió Ft-ot fordíthatott az intézmény a négy óvodaudvar fejlesztésére, de a fejlesztések a jövőben is folytatódnak.
A kormány egy most zajló program szerint 2,5 milliárd forintot fordít óvodák fejlesztésére, óvodai férőhelyek bővítésére - mondta a köznevelésért felelős államtitkár csütörtökön Miskolcon, a húszmillió forintból megújult diósgyőri óvoda átadási ünnepségén.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó