"PÁLINKAFESZTIVÁL" címkével ellátott hírek
A tuzséri Gyümölcspárlat Bt. nyerte el a legjobb kereskedelmi főzde címet a 19. Gyulai Pálinkafesztivál Brillante-2018 elnevezésű párlatversenyén szombaton - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Számos újdonsággal készülnek a szervezők a 19. Gyulai Pálinkafesztiválra, amely péntektől hétfőig tart a békési fürdővárosban.
A péntek esti nyitórendezvénnyel a Várkertben hivatalosan is megnyitotta kapuit a XIX. Gyulai Pálinkafesztivál, így kezdődhet a négy napig tartó rendezvénysorozat.
Bő két hét, és a XVII. Gyulai Pálinkafesztivállal kezdetét veszi az idei fesztiválszezon. Ennek első akkordjaként szerda délelőtt munkába állt az összes érzékszerv – és tizennégy zsűritag –, hogy kiválasszák a magán-és bérfőzők országos párlatversenyének díjazottjait és Békés Megye Pálinkáját.
Bora Imre neve sokak számára ismerősen cseng, s persze nem csak azoknak, akik Békés megyében élik mindennapjaikat, nem csupán azoknak, akik előszeretettel látogatnak fesztiválokat, nem feltétlenül csak azoknak, akik rendezvényszervezéssel foglalkoznak és nem kizárólag azoknak, akik a békéscsabai női röplabdacsapat elkötelezett szurkolói.
A magyar gyümölcsöt állítja a középpontba a XVI. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál, amelyet idén április 17. és 19. között rendeznek meg Gyulán – közölte Lovász Sándor főszervező az eseményről tartott hétfői sajtótájékoztatón.
Először tartottak magyar pálinkafesztivált az Egyesült Államokban, a New Jersey Állambeli Lindenben.
A tiszaföldvári Szicsek Pálinkafőzde ágyas körtepálinkája vitte el a pálmát a IX. Gyulai Kisüstifesztiválon, s emellett 21 gyümölcspárlat lett aranyérmes. A díjkiosztón elhangzott, Gyulán már a 18. század elején pálinkafőzde működött. Az egyszerre koccintás ezúttal is az év legnagyobb társadalmi eseménye volt a fürdővárosban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft