"PÁLINKATANYA" címkével ellátott hírek
Nagy Árpádnak, az Árpád Pálinka egyik társtulajdonosának a mindennapjait nem a Gregely-naptár pörgése, vagy a hold állása határozza meg, hanem az aktuál gyümölcsérési szezon. A kajszi és a szilva szüreten már túl vannak, most a vilmoskörte van terítéken. A főzőmesterrel a békéscsabai Árpád Pálinkatanyán beszélgettünk.
Noha a szüret szavunk kapcsán első flesre szinte mindenki a szőlő betakarítására asszociál, miközben… A minap a békéscsabai Árpád Tanyán jártam – Nagy Árpád főzőmestert faggattam a cég jelenéről.
Noha a szüret szavunk kapcsán első flesre mindenki (én is) a szőlő betakarítására asszociálunk, miközben… A minap a békéscsabai Árpád Tanyán jártam – Nagy Árpád főzőmestert faggattam a cég jelenéről.
A Körösök Völgye Natúrpark egyik célkitűzése a helyi értékek képviselete és bemutatása a nagyközönség, a lakosság előtt. A kezdeményezés mellé szegődött a békéscsabai Árpád Pálinka is, a cég főtámogatóként jelenik meg Körösök Völgye Határtalan Vándortúra és Fesztiválon. A programsorozat vasárnapi, békéscsabai állomására látogattunk el a Széchenyi ligetbe.