"PÁLYÁZAT" címkével ellátott hírek
Irodalmi és kritikapályázatot hirdet az Arany János-emlékév keretében a 200 évvel ezelőtt született költő életműve által inspirált művek megalkotására a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM).
Augusztus elsejétől 10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.
Újabb fejlesztés valósulhat meg Dévaványán az oktatási intézményekben, pályázat keretein belül.
Dévaványa Város Önkormányzatának a TOP-1.4.1-15 kódszámú „A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével” című felhívásra benyújtott „Gólyahír bölcsőde építése Dévaványán” című pályázatát támogatásra érdemesnek ítélték, így új bölcsőde építésére kerülhet sor.
Évekkel ezelőtt a Dévaványai temető több olyan parcellával is rendelkezett, melyet a növényzet teljesen ellepett. 2010-ben a terület növénymentesítése közben bukkantak rá az egyik parcellában azokra az elfeledett sírokra, ahol az I. világháborúban elhunyt katonák nyugszanak.
Békés Város Önkormányzata pályázatot hirdet a 2017. évi költségvetésében elkülönített Vállalkozói Alap terhére a településen megvalósuló beruházások támogatására.
Több mint 1,2 milliárd forint támogatást nyert Békés. Izsó Gábor polgármester sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a Terület - és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében kihirdetett, első körös támogatói döntés értelmében, öt uniós projekt megvalósítása kezdődik meg hamarosan a településen.
A Mezőkovácsházi Mentőalapítvány „Működési feltételének biztosítása elnevezésű” NEA-MA-17-M-1395 azonosítószámú pályázat 400.000 Ft és a Mezőkovácsháza Polgárőr Egyesület KHSZ „Működési feltételeinek biztosítása elnevezésű” NEA-TF-17-M-0365 azonosítószámú pályázat 300.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.
Szarvas Város Önkormányzata az l. számú és 2. számú gyermek háziorvosi körzet ellátására pályázatot hirdet.
Békés Város Önkormányzata a lehetőségeihez mérten 2017-ben is támogatni kívánja a településen működő civil szervezeteket, ezért meghirdeti a 2017. évi civil pályázatát.