"PÁPAI JOCI" címkével ellátott hírek
Mindent megtettem, hogy méltó módon képviseljem Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon - mondta Pápai Joci, miután kedden késő este nem jutott be a tel-avivi rendezvény döntőjébe.
Francesco Gabbani Occidentali’s Karma című dala nyeri az idei Euróvíziós Dalfesztivált – jósolja a Microsoft Bing Predictions. A Magyarországot képviselő Pápai Joci tegnap esti szereplésével továbbjutott, így ő szintén ott lesz a döntőben.
Pápai Joci, aki Magyarországot képviseli a kedden kezdődő Eurovíziós Dalfesztiválon, már egy hetet eltöltött a felkészüléssel Kijevben, túl van két próbán és két fellépésen is. Mint az MTI-nek elmondta, rengeteg pozitív élmény érte eddig az ukrán fővárosban.
Bízik a jó szereplésben Pápai Joci, aki május 11-én a második elődöntőben lép színpadra az Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben Origo című dalával. A magyar versenyző és a kiutazó stáb hétfőn Budapesten sajtótájékoztatót tartott.
A rapper-műsorvezető nagyon kiakadt A Dal döntője után kiadott (egyes) cikkekre. Úgy véli, azok a gyűlöletkeltésből próbálnak bevételt generálni.
Magyarságát szeretné hangsúlyozni az Eurovíziós Dalfesztiválon Pápai Joci, aki Origo című dalával nyerte meg szombaton a Dal 2017 című showműsort.
Csalódottak a nézők A Dal végeredménye miatt. Az egyik aláíró például megjegyezte: menjen a zsűri a pokolba.
Pápai Joci és az Origo kapta a legtöbb szavazatot, így ő képviselheti Magyarországot május 9. és 13. között Kijevben, az Eurovíziós Dalfesztiválon - írja a híradó.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft