"PARKOLÁS" címkével ellátott hírek
A Fidelitas hazudik - reagált Karácsony Gergely zuglói polgármester a Fidesz ifjúsági szervezetének parkolással kapcsolatos vasárnapi akciójára.
Adott esetben élet-halál kérdése lehet, hogy a mentőautót meg lehet-e közelíteni a beteg vagy sérült személlyel.
A karácsony közeledtével a rendőrök is fokozottan figyelik majd az autósokat.
A Fidesz arra szólította fel Botka Lászlót, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, hogy mondja el, mit tud a szegedi parkolási botrányról.
Békéscsaba. Parkolás. Zöld zónák. A cikk erről szól. Nem válaszokat ad. Problémát jár körül, kérdéseket tesz fel, amelyekkel kapcsolatban az Önök véleményére és javaslataira is kíváncsiak vagyunk.
Miskolcon nem kell fizetni a parkolásért vasárnapig - tájékoztatta a polgármesteri hivatal szerdán az MTI-t.
Hongkongban fizettek érte rekordösszeget.
Mert könnyen rád állhatnak. Ez történt velem is tegnap a békéscsabai a Dedinszky Gyula utcában. Történetesen a Jankay suli előtti, az útra merőlegesen kialakított parkolónak látszó parkírozón hagytam egy jó negyedórára a kocsimat. (A kórházba mentem.) Aközben, hogyhogy nem, rám állt egy másik autó, aki kvázi lezárta a menekülési útvonalamat. A helyzet több mint egy parasztparkolós cucc.
Vannak, akik azt gondolják, ha bizonyos márkájú autó van a seggük alatt, rájuk külön szabályok és jogok érvényesek.
Visszakerülhet a parkolási rendeletbe a korábban törölt ötperces türelmi idő, az erről szóló előterjesztést jövő szerdán tárgyalhatja a Fővárosi Közgyűlés.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft