"PARS KRISZTIÁN" címkével ellátott hírek
Doppingvétség miatt másfél évre eltiltották Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvetőt.
Pars Krisztián sérüléséből felépülve szeretne újra nyolcvan méter fölöttieket dobni.
A magyar női vízilabda-válogatott a bronzéremért száll vízbe a riói olimpia pénteki versenynapján, a kalapácsvetésben címvédő Pars Krisztián pedig magyar idő szerint szombatra virradóra lép dobókörbe a szám döntőjében.
A címvédő Pars Krisztián bejutott a kalapácsvetés döntőjébe szerdán a riói olimpián.
Az olimpiai bajnok kalapácsvető, Pars Krisztián címvédőként indul a szombaton és vasárnap sorra kerülő (korábban téli) dobó Európa Kupán Aradon.
Az olimpiai bajnok Pars Krisztián második lett a világ idei legjobbját elérő lengyel Pawel Fajdek mögött a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj férfi kalapácsvető versenyében, melyen a rekkenő, közel 40 fokos hőséggel is meg kellett küzdeniük a versenyzőknek.
Az olimpiai bajnok Pars Krisztián szenzációs teljesítménnyel, 82,49 méteres egyéni csúccsal megnyerte a kalapácsvetést a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjon.
Pars Krisztián a világ idei legjobbjával, 81,57 méteres teljesítménnyel győzött kalapácsvetésben hétfőn, az ostravai nemzetközi versenyen.
A kalapácsvető Pars Krisztián a második helyen végzett a portugáliai Leiriában rendezett téli dobó Európa Kupán szombaton.
A világbajnoki ezüstérmes Pars Krisztián a múlt szerdai, szlovákiai versenyhez hasonlóan a vb-győztes lengyel Pawel Fajdeket nagy csatában megelőzve győzött a Varsóban rendezett atlétikai viadalon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft