"PARTI ŐRSÉG" címkével ellátott hírek
Letartóztatták az amerikai parti őrség egyik tagját, aki demokrata párti politikusokat, aktivistákat és újságírókat akart meggyilkolni - közölte a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) csütörtökön.
A Fülöp-szigeteki parti őrség lelőtt egy tajvani halászt, a 65 éves férfi holtteste és a tengeri incidens során sérült hajó szombaton hajnalban érkezett meg Tajvan kikötőjébe - jelentette a tajvani média.
Elvesztették a kapcsolatot egy F–16-os vadászgéppel az olasz partoknál, jelentette be a Pentagon. A gép az Adriai-tenger felett repült, amikor eltűnt a radarképernyőkről.
Kigyulladt egy halászati hűtőhajó a japán Okinava-szigetek közelében, a japán parti őrség kimentette a kínai legénységet, Peking mentőhajót küldött a helyszínre - jelentette vasárnap a kínai állami média.
Gumilövedék megölt egy kínai halászt kedden, amikor a dél-koreai parti őrség kommandója halászhajókat ellenőrzött a Sárga-tengeren - jelentette a helyi média.
Tovább éleződik a japán-kínai szigetvita: vitatott hovatartozású kelet-kínai-tengeri szigetek közelében hat kínai őrhajó hatolt be japán vizekre. A japán parti őrség pénteki közlése szerint a szigetországi hatóságok azonnali távozásra szólították fel a kínai hajókat, de közülük csak kettő engedelmeskedett. Négy kínai hajó továbbra is japán vizeken tartózkodik.
Az amerikai parti őrség 25 millió dollár értékű kokaint foglalt le egy hajón a dominikai hatóságokkal együttműködve.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft