"PATKÁNY" címkével ellátott hírek
A választók 78 százaléka nem tartja helyesnek Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő "patkányozó" kijelentését - derül ki a Nézőpont kutatásából, amelyet az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában ismertetett az intézet elemzője.
A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) megdöbbentőnek tartja Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő "választópolgárokat otromba jelzővel illető kijelentését".
Hónapokig is tarthat a kiirtásuk.
Vészesen elszaporodtak a patkányok több német nagyvárosban, köztük Berlinben és Hamburgban - írta csütörtökön a Bild című német lap.
Azt hihetnénk, hogy az évek óta nem látott zord téli időjárás a kártevőket is megviseli, de sajnos a patkányok és a poloskák simán átvészelik majd az extrém időjárást. Nem úgy a darazsak és a kullancsok.
A nevetés, az öröm agyi mechanizmusait kutatva figyelték meg német kutatók, hogy a patkányok élvezik a csiklandozást, sőt még nevetnek is közben - írja a hirado.hu.
Közmunkára ítélték és három évre eltiltották a háziállattartástól azt az ausztrál férfit, aki videóra vette, ahogy leharapja egy élő patkány fejét, majd a felvételt közzétette a Facebookon.
Időről időre megjelennek kutatási eredmények a mobilozás és a daganat kapcsolatáról. Legutóbb egy több éves amerikai vizsgálat eredménye került nyilvánosságra, de még ez sem igazán meggyőző.
Elvtársként vonult be a Magyar Néphadseregbe és már uramnak szólították egymást a laktanyában, amikor leszerelt. A főhadnagy jelölt volt, hiszen jól tanult a Zalka Máté Katonai Műszaki Főiskolán, de soha sem tudta meg, milyen élete lehetett volna a hadseregben, mert a rendszerváltás után, de még a diploma megszerzése előtt leszerelt. Hazaköltözött Békésre.
Patkány miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania a kínai Loong Air fapados légitársaságnak, mivel a rágcsáló szaladgálásával riadalmat keltett az utastérben és a pilótafülkében egyaránt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft