"PAUL MCCARTNEY" címkével ellátott hírek
Paul McCartney a közösségi médián keresztül az elmúlt napokban több üzenetet és képet posztolt, amelyek egy új stúdiólemez megjelenését vetítik előre.
A gitáros-dalszerző-énekes és a karmester a Wolf-díj zenei kategóriáján osztoznak.
Jon Croker írja a forgatókönyvet ahhoz az animációs filmhez, amely Paul McCartney több mint egy évtizede megjelent High In The Clouds című mesekönyvéből készül - értesült a deadline.com hollywoodi hírportál.
Ma háromnegyed évszázada született a poptörténelem egyik legfontosabb dalszerzője, énekese, zenésze, személyisége, az ember, akinek halálhírét is terjesztették, az ember, aki a könnyűzene-történelem egyik legtöbbször feldolgozott dalát írta, az ember, aki menővé tette a hegedű alakú basszusgitárt, az ember, aki akkor is tud emlékezetes lenni, amikor könnyed popdalokat ír. Összeszedtünk 10+1 Macca-számot, amelyek többé-kevésbé kirajzolják a művész életpályáját és világát Beatles-en innen és túl.
Továbbra is Paul McCartney vezeti a leggazdagabb brit zenészek listáját, mégpedig jelentős előnnyel.
Korábban nem publikált fotók jelennek meg egy brit folyóirat áprilisi számában Paul McCartney-ról és néhai feleségéről, Lindáról.
Bob Dylan, Willie Nelson, a Kiss, a The Cure és B. B. King is szerepel azon a közös albumon, amely Paul McCartney 42 slágerét dolgozza fel.
A Tokióban kezelt énekes állapota javul, bár még további pihenést írtak elő neki.
Paul McCartney, akit vírusfertőzéssel kezeltek Tokióban, már elhagyta a kórházat, de orvosai még néhány nap pihenést írtak elő neki - értesült a BBC News.
Paul McCartney boldog és boldogan muzsikál továbbra is, ahogy mondja, köszöni, de nem vonul vissza.