"PAUL MCCARTNEY" címkével ellátott hírek
Harminchat év után vezeti ismét az amerikai albumlistát Paul McCartney. A 76 éves brit ex-Beatle új lemezével, az Egypt Stationnel állt a Billboard 200 élére, ez legutóbb 1982-ben fordult elő Tug of War című korongjával.
A Beatles zenésze egy interjúban tárta fel a múlt eddig rejtett szeleteit.
A sejtések beigazolódtak: szeptember 7-én megjelenik Paul McCartney új stúdióalbuma. A 76 éves brit sztár legfrissebb hírlevele szerint az Egypt Station (Egyiptom állomás) című anyag a jelenben gyökerező színes utazás zenei állomások és korok között.
Paul McCartney a közösségi médián keresztül az elmúlt napokban több üzenetet és képet posztolt, amelyek egy új stúdiólemez megjelenését vetítik előre.
A gitáros-dalszerző-énekes és a karmester a Wolf-díj zenei kategóriáján osztoznak.
Jon Croker írja a forgatókönyvet ahhoz az animációs filmhez, amely Paul McCartney több mint egy évtizede megjelent High In The Clouds című mesekönyvéből készül - értesült a deadline.com hollywoodi hírportál.
Ma háromnegyed évszázada született a poptörténelem egyik legfontosabb dalszerzője, énekese, zenésze, személyisége, az ember, akinek halálhírét is terjesztették, az ember, aki a könnyűzene-történelem egyik legtöbbször feldolgozott dalát írta, az ember, aki menővé tette a hegedű alakú basszusgitárt, az ember, aki akkor is tud emlékezetes lenni, amikor könnyed popdalokat ír. Összeszedtünk 10+1 Macca-számot, amelyek többé-kevésbé kirajzolják a művész életpályáját és világát Beatles-en innen és túl.
Továbbra is Paul McCartney vezeti a leggazdagabb brit zenészek listáját, mégpedig jelentős előnnyel.
Korábban nem publikált fotók jelennek meg egy brit folyóirat áprilisi számában Paul McCartney-ról és néhai feleségéről, Lindáról.
Bob Dylan, Willie Nelson, a Kiss, a The Cure és B. B. King is szerepel azon a közös albumon, amely Paul McCartney 42 slágerét dolgozza fel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft