"PEDAGÓGUS NAP" címkével ellátott hírek
A Pedagógusok Napját 1952 óta minden június első vasárnapján ünnepeljük. Ezen jeles alkalomból országszerte köszöntik a pedagógusokat, a pedagógiai munkát végző szakembereket, illetve a pedagógiai munka segítőit. Ennek mentén Sarkad Város Önkormányzata is ünnepélyes keretek között, a Bartók Béla Művelődési Központ nagytermében köszöntötte a sarkadi gyermekekért és fiatalokért aktívan dolgozó, vagy már nyugalmazott pedagógusokat, óvodapedagógusokat, a pedagógiai asszisztenseket, az óvoda és iskolatitkárokat, az adminisztratív munkatársakat, a dajkákat, és a Pedagógiai Szakszolgálat munkatársait. A rendezvényen a városvezetés meghívását elfogadva részt vett Teleki-Szávai Krisztina, a Gyulai Tankerületi Központ igazgatója és Kovács Zsuzsanna, a Gyulai Szakképzési Centrum főigazgatója.
2018. június 1-én ünnepelték Dévaványán a városban dolgozó pedagógusokat, akiknek műsorral, majd állófogadással készültek.
A Pedagógusok Napját 1952 óta minden június első vasárnapján ünnepeljük. Ezen jeles alkalomból országszerte köszöntik - köszöntjük a pedagógusokat, a pedagógiai munkát végző szakembereket, illetve a pedagógiai munka segítőit.
Pedagógusnap alkalmából a Mezőkovácsháza Polgármesteri Hivatala köszöntötte intézményeinek pedagógusait, elismerve fáradtságos, de ugyanakkor nagyon fontos munkájukat.
A Pedagógusok Napja 1952 óta június első vasárnapja, mely alkalomból országszerte köszöntik a pedagógusokat, a pedagógiai munkát végző szakembereket, illetve a pedagógiai munka segítőit. Ennek mentén Sarkad Város Önkormányzata is ünnepélyes keretek között, a Bartók Béla Művelődési Központ nagytermében köszöntötte a sarkadi gyermekekért és fiatalokért aktívan dolgozó, vagy már nyugalmazott pedagógusokat, óvodapedagógusokat, a pedagógiai asszisztenseket, az óvoda és iskolatitkárokat, az adminisztratív munkatársakat, a dajkákat, a Pedagógiai Szakszolgálat munkatársait, valamint a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Sarkadi Tankerületének dolgozóit.
Gyomaendrődön is köszöntötték a pedagógusokat.
1952 óta június első vasárnapja a Pedagógusok Napja, mely alkalomból országszerte köszöntik a pedagógusokat, a pedagógiai munkát végző szakembereket, illetve a pedagógiai munka segítőit. Ennek mentén Sarkad Város Önkormányzata is felelevenített egy régi hagyományt és a Bartók Béla Művelődési Központban köszöntötte a városvezetés a sarkadi gyermekekért dolgozó, vagy már nyugalmazott pedagógusokat, óvodapedagógusokat, a pedagógiai asszisztenseket, az óvoda és iskolatitkárokat, az adminisztratív munkatársakat, a dajkákat, a Pedagógiai Szakszolgálat munkatársait, valamint a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Sarkadi Tankerületének dolgozóit.
"Színvonalas felsőoktatás nincsen színvonalas köznevelés nélkül, a színvonalas köznevelés pedig a jó óvodánál kezdődik” – jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Pedagógusnap alkalmából tartott ünnepi beszédében Budapesten.
Tizenegy pedagógus részesült pénzjutalomban a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat által szervezett Pedagógus Napon. Az ünneplés és a méltatás mellett jutott némi „odamondás” az oktatási tárcának is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft