"PÉKSÉG" címkével ellátott hírek
Két férfi tört be egy pékségbe Füzesgyarmaton. Az üzem udvarán álló teherautót is beindították és elhajtottak vele.
A gyomaendrődi Sikér Sütőipari és Kereskedelmi Kft. Tompa utcai sütödéjéből napi 7-8 mázsa kenyér és 3-4 ezer péksütemény kerül a boltokba. Szabó Béla, a kft. vezetője úgy véli, a jó kenyérhez nem kell más, csak liszt, víz, só és élesztő. És természetesen jó szakemberek.
Csótánytetemeket is találtak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei egy fővárosi pékség ellenőrzésekor, több mint 480 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból súlyos higiéniai problémák és a nagyfokú rovarszennyezettség miatt - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.
Békéscsaba és az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé szervezői 2011-ben előbb csak vakargatták a fejüket, később határozott intézkedéseket is tettek annak érdekében, hogy elkerüljék a csülökárusok sztrájkját! Muszáj volt valamit kitalálniuk, mert gyakorlatilag a fesztivál egész vendégserege – különösen az éhesebb fajta - a Lipóti Pékség faházánál állt sorba.
A Dél-Alföldön ellenőrzött külföldi érdekeltségű pékáruboltok háromnegyedénél találtak szabálytalanságokat a közelmúltban végzett vizsgálatok során a revizorok és a társhatóságok szakemberei – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) regionális sajtóreferense hétfőn az MTI-t.
A hatóságok az után jelentek meg a helyen, hogy egy vendég olyan videót tett közzé, amelyen egy egér szalad át a konyhán.
Mérges lett, mert felébresztették egy szegedi pékségben.
WAMSZ együttes, a nyolcvanas évek legendás lökösházi zenekara. A beszédes név a zenekar tagjai nevének kezdőbetűiből keletkezett: Viszokai, Viszokai, Almási, Mohácsi, Szántó. Országra szóló gyermekzenekar volt, legjobb időszakukban, 1982-ben 250-300 fellépést is vállaltak, dugig volt a menedzserük határidőnaplója.
Bucsai származású, Szabadkígyóson tanulta ki a pékszakmát (1973–1976), Szeghalmon és Körösladányban üzemeltet pékséget Hőgye Mihály ügyvezető, aki időnként maga is beszáll hajnalban a saját kreációjú, Kagyló nevű sütemény sütésébe. A Körös Pékség Sütőipari Kft. székhelye érdekes módon nem a Sárrét fővárosa, hanem Körösladány.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft