"PÉNZ" címkével ellátott hírek
Százhetven éve, 1848. augusztus 5-én bocsátották ki a Kossuth-bankót, az első magyar bankjegyet. Az MTVA Sajtóadatbankjának összeállítása:
Karácsonykor különösen aktuálissá válik, vajon mennyire okoz nekünk örömet a pénz, az anyagi javak, vagy valahol máshol keressük inkább a boldogságot.
Az ukrán kormány nem finanszírozza a tél elmúltával rendkívül rossz állapotba került kárpátaljai úthálózat javítását - közölte kedden a Kárpátalja megyei állami közigazgatási hivatal sajtószolgálata.
Mivel az ország GDP-jének negyven százalékát a budapestiek termelik és a főváros adósságállománya 2020-ra eléri a 160 milliárd forintot, az olimpiarendezésre szánt pénz nagy részét a fővárosra kell fordítani - mondta Csárdi Antal, LMP fővárosi közgyűlési képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
A Jobbik az egészségügyre szánt források növelését sürgeti.
Csökken az áfa, életbe lépnek adókedvezmények, 2017-ben már senkinek nem kell a hat százalékos mértékű ehot fizetni a megtakarításai után, és adómentes lesz a bölcsődei mellett az óvodai szolgáltatás, ellátás is - írja a profit7.hu.
Egyetlen európai nemzet sem áll olyan rosszul a családra és a barátokra fordítható idővel, mint mi.
Az olyan népszerű szökőkutakba, mint a Trevi-kút annyi pénzt dobnak, hogy naponta kell halászni az érméket belőle. De mennyit termel egy ilyen kút és mire fordítják a pénzt?
Csupán minden második szülő beszél 18 éven aluli gyermekével alkalomszerűen a pénzügyekről, ugyanakkor minden harmadik családban bevett szokás a zsebpénz, a 14 év alattiak leggyakrabban 500-1000 forintból, az idősebbek 2000-5000 forintból gazdálkodhatnak havonta - derül ki a Regio Játékkereskedelmi Kft. megbízásából készült kutatásból.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a sikeres Európa-bajnoki szereplésnek köszönhető bevétel nagyjából egyharmadát fejlesztésekre, utánpótlásra költi majd - jelentette ki Gudra Tamás, az MLSZ gazdasági igazgatója a Sport TV Mai Helyzet című műsorában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft