"PÉNZBÍRSÁG" címkével ellátott hírek
Az indulás előtti motormelegítés kapcsán megoszlanak a vélemények, az viszont tény, hogy egyes országokban büntetik ezt a tevékenységet.
Petárdázni ezen a szilveszteren sem lehet, az úgynevezett hármas kategóriába tartozó tűzijátékokat és rakétákat viszont este 6 órától holnap hajnali 6 óráig ki szabad lőni – de csak a felnőtteknek. Aki megszegi a szabályokat, akár 150 ezer forintra is büntethetik
A polgármester nem fellebez a rá kirótt pénzbüntetés ellen, és a Borsnak azt is elárulta, hogy az új házőrzőjüket kitől kapták ajándékba.
Mindkét felet szektorbezárással és pénzbírsággal sújtotta az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága az október 11-i botrányos román-magyar Eb-selejtezőn történtek miatt.
Hat csapatot összesen 1,9 millió forintra büntetett meg a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a keddi ülésén.
Pénzbírságra ítélte jogerősen a Veszprémi Törvényszék Schwartz Bélát, Ajka szocialista polgármesterét nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt – tájékoztatta a bíróság pénteken az MTI-t.
Szabálysértési díj megfizetésére kötelezték az ausztriai Graz-Seckau egyházmegyét, mert tavaly csoportos szöveges üzenetek révén emlékeztette tizenötezer késlekedő tagját hátraléka befizetésére.
Csökkentette a parlament a fiatalkorúakra kiszabható szabálysértési bírság összegét.
Újabb három képviselőt sújtott pénzbírsággal az Országgyűlés: Kövér László házelnök javaslatára a jobbikos Novák Elődre 50 ezer, a Párbeszéd Magyarországért (PM) színeiben politizáló független Dorosz Dávidra és Szabó Rebekára 70-70 ezer forintos büntetést szabtak ki.
Három ország - Románia, Lengyelország és Ciprus - esetében az Európai Bírósághoz fordul az Európai Bizottság annak érdekében, hogy a bírói testület szabjon ki rájuk pénzbüntetést az uniós jog megsértése miatt - közölte csütörtökön Olivier Bailly, az Európai Bizottság szóvivője.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft