"PÉNZTÁRCA" címkével ellátott hírek
Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy békéscsabai nőt tegnap Békéscsabán.
A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki Medgyesegyházán talált egy pénztárcát, kivette belőle a pénzt, majd a tárcát bedobta egy postaládába.
Nagy "Notesz" Laci a közelmúltban elhagyta a pénztárcáját, benne volt a fél nyugdíja.
Rablás miatt emelt vádat a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség egy 17 éves fiatal ellen, aki tavaly nyáron Lentiben fellökött és kirabolt egy idős mozgáskorlátozott férfit - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.
Három horvát zsebtolvajt kaptak el a rendőrök Budapesten. Anya, fia és a nagynéni egy izraeli állampolgár pénztárcáját kaparintották meg.
Szirénázó rendőrautók jelentek meg Ambrus Attila, ismertebb nevén a Viszkis háza előtt szerda éjszaka – közölte a Bors.
Már csak néhány hét van hátra karácsonyig, sokan már túl vannak az ajándékvásárláson, azonban a legtöbbekre vélhetően még vár az ünnepi roham. Egy felmérés szerint mi, magyarok átlagosan hat napot szánunk az ajándékok beszerzésére, s a többség 3-4 héttel karácsony előtt kezdi meg a vásárlást.
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki a békési autóbusz-állomáson a mellékhelyiségből tulajdonított el őrizetlenül hagyott értékeket.
Ismeretlenek feldúltak egy sírt a sárrétudvari köztemetőben - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.
Beyoncé kétségbeesetten kereste szállodai szobájában majd 400 millió forintos ékszerét.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó