"PÉNZVÁLTÓ" címkével ellátott hírek
Különösen nagy értékre, fegyveresen elkövetett rablás gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) ismeretlen tettes ellen - közölte a BRFK kedden az MTI megkeresésére.
Börtönbüntetésre ítéltek két férfit, akik egy budapesti pénzváltó páncélszekrényéből próbáltak pénzt lopni az alatta lévő pince tetőszerkezetének megbontásával 2016 májusában - közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel.
Előzetes letartóztatásba került pénteken egy székesfehérvári férfi, aki a gyanú szerint megkéselt egy pénzváltót - tájékoztatta a Székesfehérvári Törvényszék az MTI-t.
Lyukat fúrt pincéje plafonjába, azon keresztül jutott be egy pénzváltóba két férfi Budapest V. kerületében, a Szent István körúton vasárnap hajnalban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.
A Tatabányai Törvényszék 2 év és 6 hónap szabadságvesztésre ítélte szerdán a 43 éves I-H. J.-t, aki egy álbombával sikertelenül próbált meg kirabolni egy pénzváltót 2012 augusztusában. Az ítélet nem jogerős - közölte a törvényszék sajtótitkára.
Mosonmagyaróvár egyik pénzváltóját rabolták ki ismeretlen elkövetők vasárnap az esti órákban.
Betört a gyulai autóbusz-állomás mellett lévő pénzváltóba egy ismeretlen személy és az üzletben lévő készpénzt magához véve távozott.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft