"PIAC" címkével ellátott hírek
Az egyik televíziótársaság kétfős stábjára támadtak a főváros VIII. kerületében, a Kőbányai úti piac közelében szerda délelőtt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
A villanyóra olvadt le, a lángokat a tulajdonos fojtotta el.
Tavaly várakozáson felül, 27 százalékkal nőtt az okostelefonok piaca Romániában, ahol mintegy 3,5 millió ilyen készüléket adtak el - közölte hétfőn a Ziarul Financiar című napilap.
Gyengült hétfő reggelre a forint év eleji árfolyamához képest.
Advent időszaka a jócselekedetek, az önzetlen segítés időszaka. Ilyenkor mindenki a maga módján, a saját lehetőségei szerint segít a rászorulóknak, az elesetteknek.
Gyengült a forint a nemzetközi devizapiacokon.
A kínai engedély megszerzésével óriási piac nyílt meg a magyar lótenyésztők előtt, akik eddig csak Európában tudtak értékesíteni - mondta Budai Gyula, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa az MTI-nek.
Ellentmondóan nyilatkozott a fővárosi piacfelügyelőség és a fogyasztóvédelmi hatóság arról, szemezgethetnek-e a vevők a piacon a pultra kitett áruból.
Szombat reggel 8 órakor új üzlet húzta fel a rolót a békéscsabai vásárcsarnokban: a CsabaPark nyitotta meg húsboltját és büféjét. 2in1.
A békéscsabai piac nagybani részén egymás mellett békében megfér hat, a street food egyik klasszikus sütödéje (szánt szándékkal nem írtam retrót a klasszis helyett). Ők nem mások, mint a lángososok. (Ráadásul lejjebb, a volt KGST placc felé is van még kettő.) A dolog pikantériája, hogy eme rém egyszerű, de baromi finom és laktató étek készítése/eladása egy különösebb dizájnmentes bel- és kültérben zajlik. De nem is ezért szeretjük a lángost.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft