"PIAC" címkével ellátott hírek
Uniós támogatással, több mint egymillió euróból fejlesztik a temesvári és a szegedi nagybani piacot; a beruházásnak köszönhetően a kereskedők és termelők valós időben követhetik majd a másik város kínálatát és árait.
Az MSZP ma megtartott sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy hitelképtelenné vált Békéscsaba, ugyanis fejlesztési célokra egyetlenegy bank sem hajlandó pénzösszeget mozgósítani. Aggódását fejezte ki az LMP is, de remélik, hogy ez nem Békéscsaba és a bankok közötti viszonyt tükrözi, hanem a kormány és a pénzintézetek kapcsolatát.
Működő vasútvonal hiányában nem nyári gyakorlatra, hanem jutalomtáborozásra érkeztek augusztus első napjaiban a Koppány-parti kisvárosba a hajdani budapesti Úttörővasút, a mostani Gyermekvasút ifjú dolgozói.
A tamási önkormányzat vállalata, az Építő és Városüzemeltető Kft. már nem csak a város virágpalántáit neveli, hanem a csütörtöki piacra is termel zöldségféléket - tudtuk Varga Ágnestől, a kertészeti üzletág vezetőjétől.
Úgy hozzánőtt 38 év óta a békéscsabai piachoz, mint gomba a fához. Édes gyümölcseit, friss zöldségeit éppúgy kedvelik a vásárlók, miképpen a kesernyés humorát. A Gyulán született Martincsek Kázmér a legrégebbi árus a csabai zöldség-gyümölcs piacon.
Selmeczi Gabriella fideszes országgyűlési képviselő el szeretné érni, hogy minden hazai településen legyen hetente legalább egyszer, kétszer nyitva tartó, helypénz- és adómentes piac, ahol a helyi lakosok megvásárolhatják az őstermelők és kistermelők áruit.
A Fidesz szerint Szegeden sincs minden rendben az MSZP és az SZDSZ között, annak ellenére, hogy Botka László és Sándor Klára a minap cáfoltak mindenféle konfliktusról szóló hírt. Ennek értelmében, a háttérben többen az erők és érdekek átrendeződéséről beszélnek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft