"PIAC" címkével ellátott hírek
A békéscsabai piac nagybani részén egymás mellett békében megfér hat, a street food egyik klasszikus sütödéje (szánt szándékkal nem írtam retrót a klasszis helyett). Ők nem mások, mint a lángososok. (Ráadásul lejjebb, a volt KGST placc felé is van még kettő.) A dolog pikantériája, hogy eme rém egyszerű, de baromi finom és laktató étek készítése/eladása egy különösebb dizájnmentes bel- és kültérben zajlik. De nem is ezért szeretjük a lángost.
Az MSZP felszólítja a települések jegyzőit, hogy a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazásig minden üzletet, amely ezt igényli, nyilvánítsanak piaccá ugyanazokkal a feltételekkel, mint ahogy az a CBA balatonfenyvesi és balatonakali boltjai esetében történt.
A piaci befektetők úgy látják, Magyarország többet érdemel - mondta Banai Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium államháztartásért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán szombat reggel annak kapcsán, hogy az egyik nemzetközi hitelminősítő pozitívra javította Magyarország államadós-osztályzatainak kilátását.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2015. május 13-án három nőt állítottak elő a békéscsabai piacról - olvasható a police.hu-n.
Te tudsz tótul? És most nem egy szlovák nyelvtanfolyamot promóznék, hanem történetesen ezt a kérdést csak úgy ukmukfukk nekem szegezték egy hétvégi mezőberényi családi partyn.
Idén már az online lehet a legnagyobb szelete a hazai hirdetési piacnak, megelőzve a televíziós reklámbevételeket, ha nem változik alapvetően az utóbbi évek trendje – mondta az MTI-nek adott nyilatkozatában Novák Péter, az Interactive Advertising Bureau (IAB) nevű nemzetközi szakmai szervezet hazai tagszervezetének vezetője.
A koszovói piac 80 százalékát az import fedi le - közölte vasárnap az Express című pristinai hírportál az ország statisztikai hivatalának adataira hivatkozva.
Az új lakások építése ugyan még mindig a negatív csúcs közelében van, de a használtlakás-piac már emelkedő pályára állt, ami az új lakások iránti kereslet élénkülését vetíti előre ingatlanpiaci szakértők szerint.
Nagy nyereséggel zártak csütörtökön a főbb európai értékpapír piacok.
Fokozottan vizsgálja a piacokon az őszi szezonális zöldségek és gyümölcsök minőségét és nyomonkövethetőségét, az importőrök tevékenységét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft