"PIAC" címkével ellátott hírek
Az Otthon Centrum (OC) kicsivel 10 százalék feletti, míg a Duna House (DH) 13 százalékos forgalombővülésről számolt be az első félévben a használt lakások piacán az MTI-hez eljuttatott elemzésében.
A „tanyapályázat" keretében nyert Békéscsaba a piac felújítására megközelítőleg 50 millió forintot, ehhez jött az önerő, így összesen közel 60 millióból újult meg a békéscsabai zöldségpiac.
Az újburgonya már megjelent a boltokban 200-250 forintos kilónkénti áron. Krumplit egyébként kétféle kiszerelésben vehetünk, a színe is kétféle lehet, és alapvetően három célra használhatjuk fel: sütésre, főzésre és salátának.
Az úgynevezett „tanyapályázat" keretében összességében 70 millió forintból megújult a békéscsabai piac egy része. A műszaki átadás megtörtént, látszólag minden készen van, azonban eddig még sem próbálhatták ki sem az árusok, sem a vásárlók a megújult zöldségpiacot.
A Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) adatai szerint az utasbiztosítási piac díjbevétele 10,15 milliárd forint volt tavaly, 6,5 százalékkal több az egy évvel korábbi 9,5 milliárd forintnál - ismertette Horváth Péter, a MABISZ Utasbiztosítási Bizottságának elnöke sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.
A K&H Bank egy év alatt megháromszorozta, 4,5-ről 13 százalékra növelte piaci részesedését az újonnan kihelyezett lakáshitelek piacán - közölte a hitelintézet hétfőn az MTI-vel.
A korai tavasz és a kedvező időjárás hatására a szokásosnál két héttel korábban, június végén, július elején már lesz hazai görögdinnye a piacon - tájékoztatta a Magyar Dinnyetermelők Országos Szövetségének elnöke az MTI-t.
Szakértők szerint a lakásépítési piac élénkítéséhez további források bevonására lenne szükség.
Elmozdult a mélypontról a lakásépítés - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn az MTI-vel.
A Natura Peregrina Természetvédő és Hagyományőrző Alapítvány ingyenes oktatásain olyan kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődő gazdák, őstermelők, az életüket a földel összekötő emberek, amelyek segíthetik őket abban, hogy munkájuk a lehető legjobban hasznosuljon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft