"PIHENÉS" címkével ellátott hírek
A munkavállalók közel felével előfordult már, hogy nem tudott szabadságra menni, csak papíron, 2 százalék pedig egyáltalán nem vett ki szabadságot. Egy felmérés szerint a felső vezetők és az egyéni vállalkozók azok, akik egyáltalán nem, vagy csak alig pihennek.
Rihanna a francia Riviérán hajókázott modell barátnőjével.
A húsvéti locsolkodás szokását már egyre inkább csak vidéken, a kis falvakban tartják, sokan inkább pihenésre használják az ünnepet, s elutaznak egy wellness hétvégére.
Új szolgáltatást, egy "alvószalont" próbálhatnak ki Bécsben mindazok, akik szívesen szundítanának napközben egy fél órát, de a munkahelyükön nincs rá lehetőségük.
A füzesgyarmati Kastélypark Fürdő bejárata a Szeghalomból bevezető útról is jól látszik a ligetes, fás környezetben. Ha nem fordulunk be a fürdő parkolójába, ha nem szállunk ki az autóból, akkor valószínűleg észre sem vesszük a fürdőbejárathoz vezető út mellett álló, kívülről is szépen felújított, környezetéhez illeszkedő, elegáns, kis épületet a Kiskastély Fogadót.
A nyár a legtöbbeknél azt jelenti, hogy az év közben összegyűjtött pénzből elutaznak valahová. Belföldre vagy külföldre, hegyekbe vagy tengerpartra, ki-ki ízlése és vágyai alapján választ úticélt. Már ha van, miből tervezgeti. A Nap kérdésében ezúttal a nyaralásról próbáltunk körképet festeni.
Megyejárásunk során a gyulai Hőforrás Üdülőszövetkezet volt a hír6.hu következő állomása, a szervezet tevékenységét Dr. Tokaji Ferenc elnök-igazgató mutatta be.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft