"PINTÉR ATTILA" címkével ellátott hírek
Visszalépett a vasárnapi józsefvárosi időközi polgármester-választáson induló egyik független jelölt, Pintér Attila - olvasható a Nemzeti Választási Iroda honlapján, a valasztas.hu-n.
Új kapitánya lesz a magyar futballválogatottnak – jelentette be Csányi Sándor, az MLSZ elnöke kijelentette a Kánai úti székházban tartott rendkívüli sajtótájékoztatón. Pintér Attilának az északírek elleni, hazai pályán 2-1-re elveszített Eb-selejtező után mennie kell.
Vereséggel rajtolt a magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezősorozatában: Pintér Attila együttese vasárnap este a Groupama Arénában 2-1-re kikapott az északír csapattól.
Első tétmérkőzését játssza vasárnap Pintér Attila irányításával a magyar labdarúgó-válogatott, amely a Groupama Arénában fogadja az északíreket a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezősorozatának nyitányán.
Nyombélfekéllyel megműtötték Pintér Attilát, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, aki rosszulléte miatt nem ülhetett le a kispadra a kazahok elleni, 3-0-ra megnyert szombat esti felkészülési mérkőzésen.
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a szerda délelőtti edzés után 25 fősre szűkítette 35 fős keretét a finnek elleni esti mérkőzés előtt.
Tiszta lappal indul a magyar labdarúgó válogatott szerdán, az új szövetségi kapitány is bemutatkozik a csapat élén, és persze mindenki várja már, hogy vajon lesz-e változás a válogatott játékában, összetételében a legutóbbi meccsekhez képest.
Harminchat futballistával, köztük három légióssal utazik a magyar labdarúgó-válogatott a törökországi edzőtáborba.
Pintér Attila, a decemberben kinevezett szövetségi kapitány ismét 31 fős keretet állított össze a magyar labdarúgó-válogatott jövő hétfői és keddi, harmadik összetartására.
Márciusban, Finnország nemzeti együttese ellen játssza idei első mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott, melynek új szövetségi kapitánya, Pintér Attila ezen a találkozón mutatkozik be a kispadon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés