"POFON" címkével ellátott hírek
Jogerősen három év letöltendő börtönbüntetést szabott ki a Nyíregyházi Törvényszék egy férfira, aki idén májusban megütött egy jegyvizsgálót a vonaton - közölte a törvényszék sajtószóvivője kedden az MTI-vel.
Az izraeli hatóságok vasárnap kiengedték a börtönből azt a 17 éves palesztin lányt, Ahed Tamímit, aki amiatt töltött csaknem nyolc hónapot börtönben, mert egy ciszjordániai településen többször is megütött, megrúgott és megpofozott két izraeli katonát.
A RT News videóján látható, ahogy a rigai csúcson Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke köszöntéskor, a kézfogás után lekever egy kisebb pofont Orbán Viktornak poénból. A felvétel szerint Juncker eléggé szokatlanul viselkedik, és a magyar miniszterelnök nem örül neki. Mielőtt Orbán bejön, Juncker a mellette álló hölgynek, Laimdota Straujuma lett miniszterelnöknek azt mondja: "Jön a diktátor", mire Straujuma kínosan nevetni kezd. Majd Juncker elég erőszakosan taszigálja át Orbánt a másik helyre, Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke mellé. Orbán kissé meg is botlik közben, rendkívül kínos jelenetek ezek.
Az elmúlt nap folyamán közlekedési balesetek, szabálysértések és körözés alapján történt intézkedés Békés megyében - írja a police.hu.
Az MSZP Baloldali Tömörülés Platformja a saját sikereként is értékeli, hogy Orbán Viktor miniszterelnök utasítást adott a Budapestre tervezett fajvédő konferencia betiltására.
Megpofozott egy ittas férfi egy trolivezetőt Szegeden, eljárás indult ellene – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.
A középiskolás fiút kedden hazaküldték, mert zavarta az órát, az anyuka ezt kérte számon a pedagóguson, akit meg is ütött, 5 évet is kaphat.
Nyílt levélben kért bocsánatot a 4-es villamos - azóta már elbocsátott - járművezetője attól az állapotos nőtől, akit néhány héttel ezelőtt megpofozott a fővárosban. A villamosvezető az MTI-hez eljuttatott levelében elismerte, hogy súlyos hibát követett el.
Vilmos Sándor már egészen jóban van a sajtóval. De nem volt ez mindig így. Mielőtt kedden királlyá koronázzák, Vilmos Sándor holland herceg egyvalami miatt már nem kell, hogy aggódjon: a sajtót már megszelídítette. A Benelux állam jövendőbeli királya korábban rossz kapcsolatban volt a médiával, 2005-ben azonban közös kódexben fektették le a "békés egymás mellett élés" szabályait.
Már másodszor fogott ki a halálon egy brit férfi: ezúttal egy vonat ütötte el. Tizenöt évesen ötemeletnyi zuhanást úszott meg szinte karcolás nélkül.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft