"POLGÁRMESTER" címkével ellátott hírek
Bántalmazták Drávapiski polgármesterét, a rendőrség csoportos garázdaság miatt nyomoz - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.
Vajda Norbert (Jobbik) nyerte a vasárnapi időközi polgármester-választást a Békés megyei Végegyházán, a voksolást az előző településvezető, Varchó István Gyula (független) halála miatt kellett kiírni - tájékoztatta Giliczó Pálné jegyző az MTI-t. A Jobbik gratulált a győztes jelöltnek és köszönetét fejezte ki a szavazóknak.
Közösen ünnepelt a Békés Megyei Önkormányzat és Mezőhegyes Város Önkormányzata az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulóján. A megemlékezés keretében hatan Elnöki elismerést vehettek át.
A 646 lelket számláló Hunya csendes és takaros község. Egyike azon ritka Békés megyei kistelepüléseknek, ahová az utóbbi időben fiatal családok is szép számmal betelepültek. Fiatal a település vezetője is: Hegedűs Roland 29 esztendős volt, amikor a 2015 októberében megtartott időközi választás eredményeként beülhetett a polgármesteri székbe.
Hírportálunk munkatársai 2016-ban is számos Békés megyei település vezetőjével készítettek interjút. A legnépszerűbbnek (legolvasottabbnak) az a beszélgetés bizonyult, melyet Nyemcsok Jánossal, Nagyszénás polgármesterével készítettünk. Visszatekintő sorozatunk keretében most újra elolvashatják.
Tíz évvel ezelőtt, 2006-ban választották meg először polgármesternek, valószínűleg akkor dobogós volt a legfiatalabb polgármesterek között. Mindössze huszonhat esztendősen lett szülőfaluja első embere, alig két évvel azután, hogy befejezte főiskolai tanulmányait.
Szabó Csaba valószínűleg akkor dobogós volt a legfiatalabb polgármesterek között. Mindössze huszonhat esztendősen lett szülőfaluja első embere, alig két évvel azután, hogy befejezte főiskolai tanulmányait.
A független Bakucz Péter nyerte az időközi polgármester-választást Sarkadkeresztúron, ahol vasárnap képviselőket is választottak.