"POLGÁRMESTER" címkével ellátott hírek
Az MSZP azt javasolja Puzsér Róbertnek, hogy ha komoly az elhatározása, hogy elindul a főpolgármesteri posztért, akkor vegyen részt az ellenzéki előválasztáson.
Az idei esztendő sok mindenben a várakozás éve. Jövőre, 2014-ben az ország sorsát alapvetően meghatározó eseményekre kerül majd sor. Egyrészt választások lesznek. Országgyűlési és önkormányzati választások egyaránt. Új uniós költségvetési ciklus kezdődik, azaz eldől az is, hogy Magyarország 2021-ig milyen forrásokra számíthat az Európai Unió részéről, milyen fejlesztéseket valósíthat meg. Az összeg már többé-kevésbé eldőlt, a megvalósítható projektek köre még képlékeny.
A Tokaj-hegyaljai borvidék összefogását jelképezi a Hercegkúton átadott polgármesterek bora, melyet ismét az állami tulajdonban lévő Grand Tokaj készített és idén is igazi borkülönlegességnek számít - közölte a korábban Tokaj Kereskedőház Zrt-nek hívott társaság az MTI-vel hétfőn.
Bántalmazták Drávapiski polgármesterét, a rendőrség csoportos garázdaság miatt nyomoz - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.
Vajda Norbert (Jobbik) nyerte a vasárnapi időközi polgármester-választást a Békés megyei Végegyházán, a voksolást az előző településvezető, Varchó István Gyula (független) halála miatt kellett kiírni - tájékoztatta Giliczó Pálné jegyző az MTI-t. A Jobbik gratulált a győztes jelöltnek és köszönetét fejezte ki a szavazóknak.
Közösen ünnepelt a Békés Megyei Önkormányzat és Mezőhegyes Város Önkormányzata az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulóján. A megemlékezés keretében hatan Elnöki elismerést vehettek át.
A 646 lelket számláló Hunya csendes és takaros község. Egyike azon ritka Békés megyei kistelepüléseknek, ahová az utóbbi időben fiatal családok is szép számmal betelepültek. Fiatal a település vezetője is: Hegedűs Roland 29 esztendős volt, amikor a 2015 októberében megtartott időközi választás eredményeként beülhetett a polgármesteri székbe.
Hírportálunk munkatársai 2016-ban is számos Békés megyei település vezetőjével készítettek interjút. A legnépszerűbbnek (legolvasottabbnak) az a beszélgetés bizonyult, melyet Nyemcsok Jánossal, Nagyszénás polgármesterével készítettünk. Visszatekintő sorozatunk keretében most újra elolvashatják.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft