"POLGÁRMESTERI HIVATAL" címkével ellátott hírek
Sarkad Város Önkormányzata az elmúlt néhány esztendőben számos energetikai korszerűsítést célzó beruházást valósított meg a település lakosságát szolgáló intézményrendszer fejlesztése érdekében. Így többek között energetikai korszerűsítésen esett át a Kossuth utcai Általános Iskola, a Közétkeztetési Intézmény, a Gyulai úti Idősek Otthona, a Központi Orvosi Rendelő, vagy éppen ebben az esztendőben a Középiskola oktatási épülete és tornacsarnoka, mely beruházások alapvetően ezen intézmények külső hőszigetelését, nyílászáróinak cseréjét, valamint elektromos hálózatának és fűtési rendszerének korszerűsítését jelentették, jelentősen csökkentve az üzemeltetés költségeit.
A közszolgálatban végzett kiemelkedő szakmai tevékenységéért Füzesgyarmat Város Képviselő-testülete a „Füzesgyarmat Város Kiváló Köztisztviselője” díjat adományozta Földesiné Banadics Edit részére.
Dr. Tari Béla lett a békési polgármesteri hivatal aljegyzője. A 36 éves jogász január 1-től tölti be hivatali tisztségét.
Meghalt az a férfi, aki csütörtök este felgyújtotta magát Százhalombattán, a polgármesteri hivatal előtt. Az ügyben vizsgálat indult.
Szarvas Koppány Bendegúz, az Ifjú Demokraták (IDE) vezetője és három társa leadták vizeletmintáikat hétfőn a VIII. kerületi polgármesteri hivatal portáján, hogy így tiltakozzanak Kocsis Máté fideszes polgármester drogteszttel kapcsolatos javaslata ellen. A Demokratikus Koalíció (DK) ifjúsági szervezetének vezetője azt kérte: a mintákat adják át Kocsis Máténak, aki a hétvégén állt elő azzal az indítvánnyal, miszerint minden évben drogtesztre kellene kötelezni a 12-18 közötti fiatalokat, a politikusokat és az újságírókat.
Gyomaendrőd eddigi legnagyobb turisztikai fejlesztésének látványos, kivitelezői munkálatai kezdődnek meg, a program a zarándokturizmusra és a Körös ökológiájára épül. A komplex fejlesztés nem csak a város fejlődését segíti elő, de hosszútávon a gazdasági fellendülését is megalapozhatja. A kivitelezői szerződést szerdán írták alá.
Nyomozás indult a püspökszilágyi polgármesteri hivatalban múlt pénteken keletkezett tűzeset ügyében, mivel idegenkezűség gyanúja merült fel - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) hétfőn az MTI-vel.
Békés megye 1. számú országgyűlési egyéni választókerületében Vantara Gyula, a Fidesz – KDNP közös jelöltje szerzett képviselői mandátumot a 2014. április 6. napján megtartott országgyűlési képviselő választáson. Vantara Gyula április 25-én vette át ünnepélyes keretek között megbízólevelét.
Az elmúlt héten első kézből beszámoltunk arról, hogy Pap Tibor, Dévaványa első embere lemond polgármesteri tisztségéről augusztus 5-i hatállyal. Kedden hivatalosan is elköszönt.
Több ingatlanba, köztük a polgármesteri hivatalba is betört két fiatal a Nógrád megyei Mátramindszenten, az ellopott fémtárgyakat értékesítették.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft