"POSTA" címkével ellátott hírek
A Magyar Posta tájékoztatása szerint a megszokott rendben zajlik az emelt összegű nyugdíjak kézbesítése, amelyet szerdán kezdtek és november 30-ig tart.
A Magyar Postánál bevezetett csomagfeladási korlátozás a magánszemélyeket nem érinti - közölte a Magyar Posta az MTI megkeresésére.
Százötven éve jött létre a független magyar posta, és ugyanekkor adták ki az első magyar bélyeget – hangzott el az M1 Híradójában.
Tavaly karácsony körül fennakadások voltak a posta működésében, sokan nem, vagy csak késve kapták meg a leveleiket. Tavasz óta számos intézkedést vezettek be, hogy elkerüljék a tavalyi esetet.
A szakszervezet szerint legalább ezer ember hiányzik, a Magyar Posta szerint nem lesz gond.
A Magyar Posta, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) felkészült a karácsony előtti nagyobb csomagforgalomra és vámügyintézésre, az online vásárlók figyelmét pedig felhívják a földrajzi elhelyezkedéstől függő, eltérő szállítási időkre és vámszabályokra.
Nem várható jelentős csökkenés az étel- és italautomaták számában a Magyar Posta szerint.
Egy június 26-án hatályba lépett Európai Uniós rendelet alapján egyes csekkek használatához személyi igazolványt és lakcímkártyát kell felmutatni - közölte a Magyar Posta kedden az MTI-vel.
Egy új rendelet miatt előfordulhat, hogy a külföldi webáruházból rendelt küldeményt nem viszi ki a posta.
Van, aki még december 19-én adta fel a csomagot, ami még mindig „úton van.”