"POTENCIANÖVELŐ" címkével ellátott hírek
A „csabai viagrás per” néven elhíresült ügy szereplői 2009 és 2012 áprilisa között folytattak kereskedelmi tevékenységet az ítélet szerint illegális illetve hamis potencianövelő és testsúly csökkentő szerekkel. A termékeket Kínából és Indiából szerezték be és különböző internetes portálokon keresztül értékesítették.
Tíz tengelicet és 800 szem Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő gyógyszer találtak a pénzügyőrök egy személygépjárműben Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-t.
Az orvostudomány mai állása szerint apró segítségekkel lehet javítani a potenciaproblémákon, a hangzatos méretnövekedés-ígéretek azonban teljesen kizártak. Ismét veszélyes és illegálisan árult, Kínából származó potencianövelőt vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 350 tasak potencianövelő terméket találtak egy német személygépjárműben Röszkén. A hazánkban illegális terméket lefoglalták, a járművet vezető szerb férfi ellen büntetőeljárás indult.
Hat személy ellen emelt vádat a Békés Megyei Főügyészség bűnszervezetben elkövetett jelentős értékű áru hamis megjelölésének bűntette, pénzmosás bűntette és más bűncselekmények miatt. Sokan emlékeznek a nagy port kavart ügyre, 2012 áprilisában robbant a hír, mely szerint egy békéscsabai házaspár hamis vágyfokozó szereket árult internetes megrendelés alapján.
Hatalmas mennyiségű hamis potencianövelő szert - Viagrát és Cialist - foglalt le a cseh vámőrség a prágai repülőtéren - közölte kedden Sarka Miskova, a testület szóvivője. A gyógyszer Ázsia déli részéből érkezett Csehországba.
Vádemelést javasol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy hamis vágyfokozó szereket forgalmazó bűnszervezet tagjai ellen. Még 2012. áprilisában számolt be az írott és elektronikus sajtó arról, hogy egy békéscsabai házaspár árult ilyen szereket internetes megrendelés alapján. Az akkor 55 éves férfi, és 56 éves felesége bérelt lakásában több mint 300 millió forint értékű, főként potencianövelő készítményt találtak a Nemzeti Adó és Vámhivatal pénzügyi nyomozói.
300 millió forint értékű, főként hamis potencianövelő készítményt találtak egy békéscsabai házaspár lakásán.
Hamis vágyfokozó szerek forgalmazásával foglalkozó békéscsabai házaspárt vettek őrizetbe a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának pénzügyi nyomozói, a gyanúsítottaknál több mint 300 millió forint értékű, főként potencianövelő készítményt találtak - közölte a NAV szóvivője.
Mi az, ami minden férfinak jól áll? Egy dögös sportautó? Egy milliókkal feltöltött platina kártya? Vagy egy vakítóan fehér mosoly? Kétségtelen, hogy ezek mind hozzájárulhatnak egy férfi vonzerejéhez, de mit sem érnek, ha az ágyban nem tud teljesíteni.