"PRÍMA-DÍJ" címkével ellátott hírek
Hajdu Gyulával, a Szeghalmon működő Vasúti Kisvendéglő tulajdonosával beszélgettem, aki ez év szeptemberében megkapta az év vendéglősének járó Prima-díjat. Beszélgetésünkben részt vett Hajduné Bíró Angelika, a feleség is, aki nem csak a magánéletben a munkában is társ.
A kemény munkának előbb-utóbb beérik a gyümölcse. Békésen mindenki jó szívvel gondol a Belencéres Néptáncegyüttesre és a városi események sem múlhatnak el nélkülük.
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Békés Megyei Szervezete 2006 óta tizenkettedjére rendezte meg pénteken a Príma-díjátadó Gálát, a békéscsabai Phaedra Rendezvényközpontban. Békés megyében a vállalkozók mecénásként a megye kulturális-, tudományos- és sportéletének jeleseit 1-1 millió forintos díjjal ismerik el. (A VOSZ Békés Megyei Szervezete 11 esztendeje csatlakozott, a 2003-ban, Demján Sándor által megálmodott és magánvagyonából útjára indított Prima Primisszima mozgalomhoz.)
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Békés Megyei Szervezete 2006 óta, kilencedjére rendezte meg péntek este a Príma-díjátadó Gálát, Békéscsabán.
Nyolcadszor szervez PRIMA Gálát a VOSZ Békés Megyei Szervezete. A vállalkozókat valamint a kulturális és művészeti élet jeleseit elismerő rendezvényt idén október 11-én, pénteken tartják, ahol gazdára talál a Média Különdíj is.
Hatodik alkalommal rendezte meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Békés Megyei Szervezete a Príma-díjátadó Gálát. A péntek esti eseményre a Szarvasi Vízi Színházban került sor. A 2011-es díjazottak: Vitéz Sinka Brigitta sakkmester; Csasztvan András, Szarvas város kulturális lovagja, Juhász Attila, a szarvasi Tessedik táncegyüttes vezetője, valamint Kovacsik Linda, a néptánc együttes tagja; Fekete Péter, a Békés Megyei Jókai Színház igazgatója. Az est díszvendége Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke volt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó