"PRIMA PRIMISSIMA DÍJ" címkével ellátott hírek
Tíz kategóriában 15. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.
Közzétették a 2017. évi Prima Primissima díj tíz kategóriájának három-három jelöltjét szerdán Budapesten.
Tíz kategóriában 14. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Művészetek Palotájában megtartott pénteki gálaesten.
Tíz kategóriában 13. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Művészetek Palotájában megtartott gálaesten.
Bejelentették a Prima Primissima díj 2015-ös jelöltjeit. A Prima Primissima Alapítvány kuratóriuma a korábbi évek gyakorlatának megfelelően idén is 10 kategóriában nevezte meg a díj 3-3 jelöltjét.
Már szavazhat a közönség az idei Prima Primissima díj jelöltjeire, az sms-ben elküldött voksokat december 4-ig várják a szervezők.
Minden eddiginél több, mintegy 900 jelölt közül választották ki idén a Prima Primissima díj jelöltjeit, azaz a Prima díjasokat - jelentette be hétfőn Budapesten Csányi Sándor, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának elnöke.
A tavaly elhunyt Kállai Ferenc a legnagyszerűbb magyar színművészek közé tartozott, ezt bizonyítja az a számtalan elismerés is, amit pályafutása során kapott. A díjak ma már Gyomaendrődön, a művész szülőhelyén vannak. A városban hamarosan egy kiállítás nyílik a színészlegenda életéről.