"PRINCE" címkével ellátott hírek
Rock Klasszikusok címmel hat legendás rockkoncertet idéz meg mozivásznon 2018 első felében az Uránia Nemzeti Filmszínház új sorozata, amely január 12-én Prince koncertfilmjével indul.
Felbukkant öt példány a világ egyik legkeresettebb bakelitlemezéből, Prince híres 1987-es Black Albumából, melynek minden példányát meg kellett semmisíteni a szerző utasítására - írta a Rolling Stone online kiadása.
A tavaly elhunyt sztár gitárjáért 700 ezer dollárt, azaz mintegy 188 millió forintot fizetett ki egy gyűjtő Los Angelesben, a Julien's aukciósház árverésén.
A néhai Prince dalai vasárnaptól lesznek elérhetőek az online zeneszolgáltatásokon - erősítették meg a híreszteléseket az illetékesek.
Prince és George Michael emléke előtt tiszteleg a vasárnapi Grammy-díjátadó gála - írta meg a Variety.com.
Az énekesnél hamis címkéjű gyógyszereket találtak, amelyek nagy adag szintetikus fájdalomcsillapítókat tartalmaztak, Prince ennek túladagolásába halt bele.
Az április 21-én meghalt Prince jelentős vagyona újabb lehetséges örökösének kilétét tárta fel Michael Padden minnesotai ügyvéd, aki közölte, hogy az énekes elhunyt féltestvérének unokájáról van szó.
Házkutatást tartottak a Prince halála ügyében nyomozó hatóságok annak a minneapolisi orvosnak a rendelőjében, aki a sztárt kezelte halála előtt és halála napján is az énekes házában járt - adta hírül szerdán a Los Angeles Times amerikai napilap.
Az énekes otthonában lett rosszul és halt meg április 21-én, amerikai médiaértesülések szerint gyógyszerfüggőséget okozó oxikodon hatóanyagú fájdalomcsillapítót találtak a boncoláskor Prince szervezetében. Az értesülést hivatalos forrásból nem erősítették meg.
Újabb részlet, újabb kirakódarab az énekes halának magyarázatához.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó