"PRINCE" címkével ellátott hírek
A tavaly elhunyt sztár gitárjáért 700 ezer dollárt, azaz mintegy 188 millió forintot fizetett ki egy gyűjtő Los Angelesben, a Julien's aukciósház árverésén.
A néhai Prince dalai vasárnaptól lesznek elérhetőek az online zeneszolgáltatásokon - erősítették meg a híreszteléseket az illetékesek.
Prince és George Michael emléke előtt tiszteleg a vasárnapi Grammy-díjátadó gála - írta meg a Variety.com.
Az énekesnél hamis címkéjű gyógyszereket találtak, amelyek nagy adag szintetikus fájdalomcsillapítókat tartalmaztak, Prince ennek túladagolásába halt bele.
Az április 21-én meghalt Prince jelentős vagyona újabb lehetséges örökösének kilétét tárta fel Michael Padden minnesotai ügyvéd, aki közölte, hogy az énekes elhunyt féltestvérének unokájáról van szó.
Házkutatást tartottak a Prince halála ügyében nyomozó hatóságok annak a minneapolisi orvosnak a rendelőjében, aki a sztárt kezelte halála előtt és halála napján is az énekes házában járt - adta hírül szerdán a Los Angeles Times amerikai napilap.
Az énekes otthonában lett rosszul és halt meg április 21-én, amerikai médiaértesülések szerint gyógyszerfüggőséget okozó oxikodon hatóanyagú fájdalomcsillapítót találtak a boncoláskor Prince szervezetében. Az értesülést hivatalos forrásból nem erősítették meg.
Újabb részlet, újabb kirakódarab az énekes halának magyarázatához.
Elhamvasztották Prince-t, a szertartáson csak közeli családtagjai, barátai és zenésztársai lehettek jelen. Később egy nyilvános búcsúztatás is lesz Minneapolisban.
Több mint százmillió hanghordozójával Prince a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnagyobb sikereket elérő előadója, egyben kora egyik legeredetibb, legkreatívabb popszemélyisége volt - hangsúlyozta az MTI-nek pénteken Jávorszky Béla Szilárd zenei szakíró, az 57 éves énekes halálhírére reagálva.