"PRÓBAÜZEM" címkével ellátott hírek
Próbaüzem keretében díjmentesen látogatható szerdától a megújult a szegedi dóm - tájékoztatta a szeged-csanádi katolikus egyházmegye sajtófőnöke az MTI-t.
Összesen 500 új traffipax megvásárlását tervezi a rendőrség. Nem lesznek a sofőrök kedvencei, mert ezek már nem csak sebességet mérnek.
Hétfő délelőtt először ment át próbaúton villamos a budapesti Rákóczi hídon.
Véget ért a próbaüzem, hétfőn elindul a fővárosi közbringarendszer, a Mol BuBi (Budapest Bicikli) - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek este MTI-vel.
Ismét meghosszabbítja a MOL BuBi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpáros rendszer júliusban kezdődött próbaüzemét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezúttal az éles üzem indulásáig.
A Tisza-parti városban megkezdődött a több mint száz busz-, villamos- és trolimegállóban kialakított utastájékoztató rendszer próbaüzeme.
Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester pénteken közösen adja át a 4-es metrót, amelyet az utasok vasárnap üzemzárásig ingyen vehetnek majd igénybe.
Németh Lászlóné, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium minisztere és Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikáért felelős helyettes államtitkár is részt vett a szarvasi szennyvíztisztító telep próbaüzemének ünnepélyes elindításán. A beruházás közel 1,5 milliárdból, 100%-os támogatottság mellett valósult meg.
Indul az összekapcsolt cseh, szlovák és magyar másnapi árampiac szeptember 11-én, miután az elmúlt hetekben lezajlott próbaüzem mindhárom országban sikerrel zárult - olvasható a hazai áramtőzsde, a HUPX weboldalán.
Másfél hónappal ezelőtt avatták fel a Magyar Gumi-újrahasznosító Kft. tamási üzemét. Az egyes munkafolyamatokról, a próbaüzem tapasztalatairól kérdeztük Hohner Róbert üzemvezetőt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft