"PROGRAM" címkével ellátott hírek
Idén is igyekeznek minél színesebb programokkal szórakoztatni a város apraját és nagyját egyaránt. Tavasszal a következő rendezvényeken várnak mindenkit szeretettel Dévaványára:
Átfogó program indul a zártkerti ingatlanok megújításáért, a programban 2 milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatásra lehet pályázni - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) szerdán az MTI-vel.
A Szitás Erzsébet Képtár és Lázár Lajos Tűzoltóeszközök gyűjteménye idei eseményeiről, tervezett programjairól tájékoztatjuk Önöket az alábbiakban.
Már rövidtávon változhatnak a gyermeknevelési, gyermekvállalási kedvezmények, vagy a népegészségügyi támogatások rendszere - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön, ismertetve: a kabinet egy 2060-ig tartó demográfiai programot készít elő.
A füzesgyarmati Kastélypark Fürdő két fontos eseményhez kapcsolódóan hirdet akciót a közeljövőben.
Sikeres volt a dinnyefogyasztást népszerűsítő program, 70 ezer fogyasztót értek el közvetlenül az egy hónapig tartó promóció során - mondta Lipcsey György, az Agrármarketing Centrum (AMC) Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és az AMC által közösen szervezett dinnye promóciós program záró sajtótájékoztatóján szerdán, Budapesten.
Már korábban hírt adtunk arról, hogy Füzesgyarmat testvérvárosi találkozót szervezett. A közvetlenül brüsszeli forrásból támogatott projektet június 23-26. között rendeztük meg.
Százötvenegymillió forintos program indult azzal a céllal, hogy minél több roma lány folytassa a tanulmányait a nyolc általános iskolai osztály elvégzése után is - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.
Eddig több mint 27 ezren csatlakoztak a “szülősztrájkoz”, vagyis ahhoz a kezdeményezéshez, hogy a szülők tiltakozásul a kormány oktatáspolitikája ellen hétfőn ne vigyék iskolába gyerekeiket. Eközben a Facebookon rengetegen jelentkeztek, hogy vigyáznának a sztrájkoló szülők gyerekeire, sok helyen pedig kulturális programokkal várják az iskolából kimaradó gyerekeket.
Kedden és szerdán a nyolcaddöntő további négy párharcának első mérkőzéseit rendezik meg a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft