"PROGRAMSOROZAT" címkével ellátott hírek
Csaknem száz rendezvényt tartanak az augusztus 26-ig tartó Csabai Nyár program keretében, a rendezvénysorozat június 21-én kezdődik Békéscsabán - mondta Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere az esemény sajtótájékoztatóján pénteken.
Tartalmas, sokszínű programsorozattal készül Békéscsaba az Arany János-emlékévre. A békési megyeszékhely szorosabbá fűzné a kapcsolatokat Nagyszalontával, Arany János szülővárosával - közölte Szarvas Péter polgármester csütörtökön az MTI-vel.
A június 26-i drogellenes világnap alkalmából rendezvénysorozatot indított a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság fiatalok számára, melyben többek között a drogmegelőzésről és a biztonságról beszéltek, és fontos tanácsokkal látták el az érdeklődő gyerekeket játék közben.
2014 Munkácsy éve lesz Békéscsabán. A világhírű festő születésének 170. évfordulóját a békési megyeszékhely nagyszabású eseménysorozattal ünnepli, amelyben igyekeznek mindenkit megszólítani idősebbektől a fiatalokon át egészen a legkisebbekig. A február közepén induló közel 50 program év végéig tart, és számtalan meglepetésre lehet számítani.
A SzakMázz 2013 elnevezésű pályaválasztási programsorozat keretein belül rendezi kétnapos pályaválasztási kiállítását a fővárosi kormányhivatal Munkaügyi Központja a Corvin Plaza Bevásárlóközpontban és a Corvin téren. A kiállítás a Nemzeti Munkaügyi Hivatal és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével jöhetett létre.
Az M1 idei legnézettebb és a magyar televíziós piac második legnézettebb műsora lett 2013-ban az augusztus 20-ai tűzijáték közvetítése - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szerdán az MTI-vel.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a csak emlékekben élő történetek, hagyományok, erkölcsi értékek és élettapasztalatok fennmaradásáért és átörökítéséért indít pályázatot.
A Magyar Diáksport Szövetség első alkalommal 2004-ben a "Magyar Sport Nap"-hoz kapcsolódva fordult felhívással az oktatási intézmények igazgatóihoz, a diáksportkörök, diáksport-egyesületek vezetőihez, hogy tegyék ezt a napot valóban a diáksport napjává, szervezzenek helyi versenyeket, sportrendezvényeket.
Új helyszínen, az újszegedi ligetben kerülnek megrendezésre az Államalapítás ünnepéhez kapcsolódó programok augusztus 20-án. Az esti tűzijáték a Huszár Mátyás rakpartról is megtekinthető.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft