"PROMÓCIÓ" címkével ellátott hírek
Portálunk olvasói februárban már megismerkedhettek a weboldalak készítésével foglalkozó Békésdron tevékenységével. Most elkészült a referenciamunkáikat bemutató videofilm is. Íme!
Megszületett a megállapodás az Európai Parlament és a Tanács között a mezőgazdasági termékek belső piacon és harmadik országokban történő megismertetésével és promóciójával kapcsolatos új jogszabályról, a jövőben várhatóan több magyar vállalkozás tud majd sikerrel pályázni a promóciós forrásokra - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) hétfőn.
Az idei dinnye ellenőrzések a gyümölcs promóciójának nyitányával együtt kezdődtek meg, és a szezon végéig, előreláthatólag szeptember közepéig tartanak.
Keleti és tengeren túli piacokon népszerűsíti majd a magyar borászok termékeit a Vidékfejlesztési Minisztérium.
Egy hét alatt harmadával esett a dinnye átvételi ára - jelezte Simonka György, pusztaottlakai polgármester, a Magyar Dinnyeszövetség elnöke azon a budapesti sajtótájékoztatón, ahol bejelentették, idén is folytatódik a gyümölcs promóciója.
Úgy demográfiai csoportonként, mint időben változnak a vásárlók elvárásai hétköznapi bevásárlásaik helyszíneivel szemben – ezt mutatják a GfK Hungária Shopping Monitor 2011-2012 tanulmány eredményei. Legfontosabbnak a széles választékot, jó árat és a minőséget tartják. A márkás termékek iránt főként a fiatalok érdeklődnek, az akciókra pedig elsősorban a nők, a kevésbé tehetősek és a nyugdíjasok csapnak le. 45 év fölött a bankkártyás fizetés lehetőségét alig igénylik a vevők.