"PSZICHOLÓGUS" címkével ellátott hírek
Egy nap alatt gyűlt össze ennyi tiltakozás.
Rosta Teodóra pszichológus szerint fogalmi zűrzavar övezi a depressziót, mindenfajta szomorúságot azonosítunk vele, pedig a depresszió egy betegség, a szomorúság eltúlzott változata.
Szorongást csökkentő alternatív mozgásformákra lenne szükség a testnevelésórákon, hogy ezzel is csökkentsék a gyermekek mindennapi lelki terheit. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy az iskolásokra nehezedő suli-stressz miatt már nem elég a hagyományos erősítés, szükség van a pedagógiai repertoár bővítésére.
Donald Trump, a Republikánus Párt jelöltje az amerikai elnökválasztáson összességében rosszabb pszichopátiás vonásokkal rendelkezik Adolf Hitlernél az Oxfordi Egyetem egyik pszichológusa szerint. Hillary Clinton, a demokraták jelöltje pedig Napóleon és Néró között helyezkedik el.
A Cifra Palota Óvoda vendége dr. Kádár Annamária pszichológus, a Mesepszichológia könyvek szerzője.
Több mint 100 pszichológus és pszichológushallgató írta alá azt a nyílt levelet, amelyben szakmai álláspontjukat fejtik ki Kövér László házelnök nőkkel kapcsolatos, nagy port kavart nyilatkozatáról. Megemlítik a „hasonló szellemiségű nyilatkozatokat tevő Kovács Ákos dalénekest”, valamint Bagdy Emőke klinikai szakpszichológust, pszichoterapeutát és egyetemi tanárt is. A levélírók indoklása szerint elsősorban Bagdy Emőke „kapcsolódó nyilatkozatai” miatt döntöttek úgy, hogy nyilvánosságra hozzák szakmai álláspontjukat.
A Békés Megyei Önkormányzat elnöke Csepregi András Istvánt Elnöki elismerésben részesítette 2015. március 13-án. Forrás: oroscafe.hu
A karácsony sokaknak egyfajta személyiségpróbát is jelent, mert ilyenkor derülhet ki, miként tudják a vásárlási elvárások és a valódi érzelmek között az egyensúlyt megteremteni - állítja az ünneplés lélektanát kutató író, pszichológus.
Jól szeretni – Tudod-e, hogy milyen a gyereked? címmel tartott előadást szerdán dr. Vekerdy Tamás pszichológus, író a Nyitott Akadémia keretén belül Békéscsabán.
Egy pár életében nagy boldogságot és örömet jelent, ha gyermeket vállalnak és a kisbaba megérkezik a családba. Azonban egy új személy érkezése több időt, odafigyelést igényel, és persze kevesebb jut magunkra, párunkra és pihenésre.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft