"QUEEN" címkével ellátott hírek
17 ország és 16 millió néző után Budapestre érkezik a We Will Rock You.
A Magic Tour a Queen rockegyüttes 1986-os, utolsó eredeti felállású koncertturnéjának egyik állomása a Népstadion volt.
Európai turnéja keretében a magyar fővárosban is fellép a világhírű Queen együttes és Adam Lambert énekes. A közös produkció először lesz látható Magyarországon november 4-én a Papp László Budapest Sportarénában.
Íme a dal, amely kiütötte a Queen legnagyobb slágerét.
Napra pontosan 25 éve, hogy eltávozott a legendás Freddie Mercury, a Queen együttes egykori énekese. A rockzene történetének egyik legkarizmatikusabb előadója negyedszázada nincs közöttünk, 1991. november 24-én, alig 45 évesen halt meg AIDS-betegsége szövődményeiben.
Vikidál Gyula a Queen 1986-os budapesti koncertjéről is jelentett az elhárításnak - jelenti a blikk.hu.
Brian May, a legendás Queen együttes gitárosa mindig hangsúlyozza, hogy milyen szívesen tér vissza Budapestre zenészként és magánemberként is. Minden bizonnyal belőle is sok emlék tör majd fel, amikor március 11-én és 12-én a londoni West End és a New York-I Broadway legújabb legnagyobb sztárjával, Kerry Ellis-szel lép majd fel a Budapest Kongresszusi Központban.
Brian May 30 év után lép fel ismét Magyarországon: a Queen együttes egykori gitárosa Kerry Ellis brit énekesnővel közös dupla koncertet ad március 11-12-én a Budapest Kongresszusi Központban.
S míg a galád bulvár szemérmetlenül huzigálja lefelé, a múlt-múlt vasárnap elhunyt David Bowie-ról a leplet (homoszexualitás, bi… stb.), én az eleganciájáról szólnék. Életműve mellett szeretnék egy másik életmódot lefesteni az ikonról. Ennyivel tartozom neki.
24 éve, vagyis 1991. november 24-én, egy nappal azután, hogy közleményben jelentette be, hogy AIDS-ben szenved, meghalt Freddie Mercury. A bejelentéskor háza előtt fotósok és operatőrök százai gyűltek össze – a tömeget a rendőrség tartotta féken.