"RABLÁS" címkével ellátott hírek
Három év és 2 hónap végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte nem jogerős döntésében a bíróság azt a nőt, aki megharapott és kirabolt egy 14 éves fiút a fővárosban tavaly decemberben - közölte a Fővárosi Főügyészség kedden az MTI-vel.
A Mercedes Forma 1-es csapata után a vetélytárs, a Sauber is fegyveres rablás áldozata lett Brazíliában, nem sokkal a Sao Paoló-i futam kezdete előtt. Az újabb incidens még inkább megkérdőjelezi, hogy a dél-amerikai nagyváros alkalmas helyszínnek tekinthető-e.
Mindehhez három férfi kellett, akik késsel fenyegették a gyereket.
A rendőrség vádemelést javasol négy tizenöt éves fiatal ellen, mert fel akartak törni egy garázst Békéscsabán. Egy nő tetten érte őket és értesítette a rendőrséget.
Először kölcsönkért, majd erőszakkal elvette egy 16 éves fiú pénztárcáját 25 éves ismerőse Szeghalmon. A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a rablás gyanúsítottját.
A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki éveken keresztül ütötte-verte szüleit pénz reményében - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.
Egy 18 éves bonyhádi férfi volt az elkövetője a Pest és Fejér megyei csütörtöki benzinkútrablásoknak, aki tette előtt búcsúlevelet is hátrahagyott - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője csütörtök délután Székesfehérváron.
A férfi fegyverrel rabolt ki négy töltőállomást csütörtök hajnalban, majd Székesfehérváron egy körforgalomban balesetet szenvedett, utána pedig megölte magát.
Vezetés közben rosszul lett és autójával villanyoszlopnak ütközött egy férfi Békéscsabán. Egy fiatalember, aki odament segíteni neki, ellopta a mobiltelefonját. A rendőrök a készüléket lefoglalták és visszaadták a férfinak.
Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint erőszakkal vett el hozzávetőleg négyszázezer forintot.