"RAJZPÁLYÁZAT" címkével ellátott hírek
Az Alföldvíz Zrt. a víz világnapja (március 22.) alkalmából idén is meghirdette a túlzás nélkül hagyományosnak tekinthető rajzpályázatát. A „Szennyvizek? Tiszta vizet!” mottó szellemében, a pályázatot „Miként véded környezetedet? címmel írták ki – Békés, Csongrád, Bács-Kiskun és Hajdú-Bihar megye óvodásai és általános iskolásai részére. A díjátadó pedig Föld napja (április 22.) előtti napon, pénteken a békéscsabai Széchenyi Liget, Körösök Völgye Látogatóközpontban zajlott.
Az Alföldvíz Zrt. a víz világnapja (március 22.) alkalmából 2017-ben is meghirdette az immár hagyományosnak tekinthető rajzpályázatát. A „Szennyvizek? Tiszta vizet!” mottó szellemében, a pályázatot „Miként véded környezetedet? címmel írták ki – Békés, Csongrád, Bács-Kiskun és Hajdú-Bihar megye óvodásai és általános iskolásai részére. A díjátadó pedig Föld napja (április 22.) előtti napon, pénteken a békéscsabai Széchenyi Liget, Körösök Völgye Látogatóközpontban zajlott.
Az ORFK - Országos Baleset-megelőzési Bizottság „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című pályázati kiírására Békés megyéből beküldött alkotásokból nyílt kiállítás Békéscsabán, a Csaba Centerben.
A „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című rajzpályázatra a Békés megyei óvodákból és általános iskolákból beérkezett munkákat értékelte a zsűri Békéscsabán.
Ezzel a címmel hirdeti meg 2016-os alkotói pályázatát az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. Újdonság, hogy az idén már óvodások alkotásait is várják. Az az óvoda, illetve általános iskola, ahonnan a legtöbb pályamű érkezik, tűzoltói bemutatót és korosztálynak megfelelő tűzvédelmi oktatást kap.
Békéscsabáról és a környező településekről több mint 600 rajzot küldtek be óvodások és általános iskolások a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című rajzpályázatra. A munkákból a Békés Megyei Könyvtárban nyílt kiállítás.
Az Alföldvíz Zrt., mint az egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltató, a Víz világnapja alkalmából idén is meghirdeti immár hagyományosnak tekinthető rajzpályázatát, melyen óvodai csoportok és általános iskolai osztályok vehetnek részt. A fődíj egy 600 ezer forint értékű kirándulás.
Izgatottságtól kissé felpörgött gyerekek és büszke szülők lepték el a békéscsabai könyvtár épületét. Valami készült. Nagyon sok valami készült.
Már 21. alkalommal hirdette meg a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című felhívását, amelyre idén is számtalan gyerekrajz érkezett. Az aprócska kezek munkáit figyelve arra a következtetésre jut a „nagy és okos” felnőtt, hogy a kicsik pontosan tudják és látják, mikor követünk el hibákat, és mikor vétünk a szabályok ellen.
Ismét rajzpályázatot hirdetett az Alföldvíz Zrt. óvodás és általános iskolás gyerekek számára, amelynek természetesen a víz állt a középpontjában, na meg a nyeremény, egy osztálykirándulás.