"RÁK" címkével ellátott hírek
Hetvennégy éves korában meghalt Karen Black amerikai színésznő, aki olyan filmekben is játszott, mint a Szelíd motorosok vagy az 1974-es A nagy Gatsby.
A gyakori mobiltelefonálás növelheti a rák kockázatát, erre az eredményre a készüléket használók nyálmintáinak elemzése után jutott a tel-avivi orvosi egyetem egyik kutatója.
Katalin hercegnő és Vilmos herceg hétfőn világra jött első gyermeke is rák csillagjegyű, akárcsak édesapja és nagyanyja, a néhai Diana hercegnő.
Második alkalommal is legyőzte a rákot Anastacia: az amerikai énekesnő Twitter oldalán közölte a hírt.
58 éves korában nyelőcsőrákban elhunyt kedden Josida Maszao, aki a 2011-es japán atombaleset idején a Fukusima-1 erőmű igazgatója volt - jelentette az NHK televízió.
Utolsó kívánságaként titkos esküvőn ment férjhez Pierce Brosnan nemrégiben elhunyt lánya.
A mértéktelen napozás, a dohányzás és az alkohol tíz év alatt negyven százalékkal emelte az életmóddal kapcsolatos rákos megbetegedések számát Nagy-Britanniában.
A rákos megbetegedéseket is okozó humán papillomavírus elleni védőoltás nagy mértékben, 56 százalékkal csökkentette a lányok fertőzéseinek számát az Egyesült Államokban.
A brit Rákkutató Intézet friss adatai szerint csaknem háromszor nagyobb a férfiaknál a nyelőcsőrák kialakulásának kockázata, mint a nőknél, ami a legnagyobb nemi szakadékot jelenti a daganatos betegségek arányában.
A gyermekkori rák szinte összes túlélőjénél legalább egy krónikus betegség kialakul, mire középkorú lesz - mutatta ki egy új amerikai tanulmány.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft