"RÁK" címkével ellátott hírek
A magyarok fele szerint több mint két hónap is eltelhet egy rákos megbetegedés diagnózisának felállításától a beteg kezelésének megkezdéséig, abban viszont csak harmaduk bízik, hogy orvosi segítséggel eljuthatnak a legjobb szakorvosokhoz - derül ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. megbízásából készült közvélemény-kutatásból, amelynek eredményeit szerdán juttatták el az MTI-hez.
Michael Dougles a cannes-i filmfesztiválon éppen beszédét mondta, amikor hirtelen cserben hagyta a hangja és könnyek szöktek a szemébe.
Nehéz kommentálni azokat a döntéseket, amelyeket a világhírű színésznő nemrégiben meghozott. Az angol nyelvű bulvárlapok többnyire bátor tettnek minősítik Jolie tettét, hogy a 87 százalékos eséllyel kialakuló mellrák megelőzésére a kettős melleltávolító operáció mellett döntött. Jolie-t magát pedig hősként emlegetik.
Angelina Jolie kettős melleltávolításának híre ma reggel robbant a sajtóban. De sokan döntenek hasonlóan a sztárvilágban is.
A nem melanómás bőrrákkal küzdő embereknél nagyobb valószínűséggel alakulhat ki a rák valamely más fajtája is az életük során - derült ki egy új tanulmányból.
Az Oscar-díjas színésznő sok mindentől retteg, de a halál gondolata nem rémíti meg. Jane Fonda 75 évesen még mindig aktív életet él. Sokszor elmondta már, sok tényező befolyásolja, hogy ebben a korban még mindig attraktív, de ő minden tényező közül elsősorban a szexet emelné ki.
A mell-, a prosztata- és a petefészekrák kockázatát növelő számos új génvariációt fedeztek fel egy a maga nemében minden korábbinál nagyobb szabású új tanulmány kutatói, ami új utakat nyithat a rizikócsoportba tartozó páciensek szűréséhez és jobb gyógyszerek kifejlesztéséhez.
Meghalt 65 évesen Harry Reems, az első nagy pornócsillag, a műfajban úttörő Deep Throat című 1972-es film férfi főszereplője. Harry Reems "munkássága" még a Nixon elnök lemondásához vezető Watergate-botrányra is hatással volt.
Elpusztult rákok tömege borítja Coronel chilei város tengerpartját, a homokos föveny valósággal vörössé vált a héjas állatok tetemeitől.
Elismerte a kínai vezetés, hogy az elmúlt évtizedek ellenőrizetlen környezetszennyezése több tucat "rákos falu" kialakulásához vezetett az országban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft