"RAPPORT RICHÁRD" címkével ellátott hírek
Rapport Richárd a harmadik fordulót is sikerrel vette a Tbilisziben zajló sakk világkupán, amelyen így nyolcaddöntőbe jutott.
Rapport Richárd is indulhat az idei sakk Grand Prix-sorozatban.
Rapport Richárd holtversenyben a tizedik helyen végzett a csütörtökön befejeződött gibraltári sakkfesztiválon, amelynek legerősebb kategóriájában 256-an indultak.
Rapport Richárd a világos bábukat vezetve döntetlent játszott a hazai közönség előtt szereplő Anish Girivel a hollandiai Wijk aan Zeeben zajló sakk szupertorna csütörtöki, kilencedik fordulójában, amelyet Eindhovenben, a High Tech Campusban bonyolítottak le.
Rapport Richárd a sötét bábukat vezetve kikapott az olasz Fabiano Caruanától a hollandiai Wijk aan Zeeben zajló sakk szupertorna keddi, nyolcadik fordulójában.
Rapport Richárd a világos bábukat vezetve legyőzte az indiai Pendyala Harikrishnát a hollandiai Wijk aan Zeeben zajló sakk szupertorna vasárnapi, hetedik fordulójában.
Rapport Richárd a sötét bábukat vezetve döntetlent ért el a holland Loek van Wely ellen a hollandiai Wijk aan Zeeben zajló sakk szupertorna hatodik fordulójában.
Rapport Richárd nyerte a vasárnap befejeződött, Varsóban rendezett rapid sakk Európa-bajnokságot.
Július 1-jétől hivatalosan is újra Rapport Richárd a világ legjobb sakkozója az U16-os mezőnyben. A tinédzser életében először került 2600 Élő-pont fölé, amivel korosztályában világelső.
Remekül szerepelt a groningeni téli sakkfesztiválon Rapport Richárd: a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő ifjú nagymester 9 forduló alatt szerzett 6 pontjával az ötödik helyen végzett.