"RENDELŐ" címkével ellátott hírek
Több mint 40 millió forint TOP-os forrásból, valamint hét millió forint feletti önkormányzati forrásból újult meg Orosházán, a Kiss Ernő utcai orvosi rendelő. Mostantól fogva az Orosháza-Szentetornya településrészen lakók korszerű és esztétikus környezetben részesülhetnek orvosi ellátásban. Az ünnepélyes keretek között zajló átadás csütörtök délután történt.
Másfél milliárd forintos fejlesztés kezdődött szombaton a józsefvárosi Auróra utcai rendelőben. A munkálatok ideje alatt folyamatos marad a betegek ellátása - tájékoztatta a kerületi polgármesteri hivatal az MTI.
Egy idős férfi élelmiszerekkel teli bevásárlótáskáját tulajdonította el Mezőkovácsházán a 39 éves S. Zoltán. A rendőrség őrizetbe vette, a meglopott férfi pedig visszakapta a táskáját.
Akár 6-10 millió forintot is kaphat az a háziorvos, aki vállalja, hogy olyan körzetben vállal praxist, ahol legalább egy éve nincs állandó ellátás. A kormány 500 millió forintot fordít az üresen álló praxisok feltöltésére. Az összegre pályázni lehet - tudatta a hirado.hu.
Nyíltabban és többször kellene, hogy szóba kerüljenek a cukorbetegek szexuális zavarai, amelyek milliós tömeget is érinthetnek - véli Takács Éva diabetológus, szexuális medicina szakember. Az orvos egy különleges szerkezetű könyv megjelenése alkalmából nyilatkozott.
A legtöbb ember igényes a fogaira, azok ápolására és tisztán tartására. Ki ne szeretne fehérebb fogakat, „vakító” mosolyt? A fogorvosi rendelőkben lehetőség van fogfehérítésre, de akár otthon is elérhetünk némi változást ez ügyben.
Kuruzslás miatt büntetőeljárás indult két ember ellen, akik szakorvosi végzettség nélkül kezeltek fogászati betegeket másfél éven át Nagykanizsán - közölte a városi rendőrkapitányság. Egy betéti társaság rendelőjében tavaly április óta nem volt fogorvos, azóta az ott dolgozó asszisztens és fogtechnikus kezelte a pácienseket. Az esetre azt követően derült fény, hogy egy betegnek szövődményei keletkeztek a kezelések után, és mivel felvetődött annak gyanúja, hogy nem is orvos látta őt el, rendőrségi feljelentést tett.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft