"RENDEZVÉNY" címkével ellátott hírek
Idén is igyekeznek minél színesebb programokkal szórakoztatni a város apraját és nagyját egyaránt. Tavasszal a következő rendezvényeken várnak mindenkit szeretettel Dévaványára:
Idén XVII. alkalommal kerül megrendezésre a Dévaványai Városnapok rendezvénysorozata.
Idén jubileumi, tizedik alkalommal rendezték meg a mára szinte hagyománnyá váló Füzestuning autó és motor show-t.
A füzesgyarmati Életet az Éveknek Nyugdíjas Klub határon átnyúló nyugdíjas baráti kapcsolatápoló rendezvényt tartott a közelmúltban.
Egy több mint 8 milliárd forint értékű munkaerő-piaci program zárul a hónap végén Békés megyében. Az Európai Unió által finanszírozott projektben közel 11 ezren vettek részt. Mint megtudtuk, a hátrányos helyzetűek foglalkoztatási helyzetének javítását célzó tervezetnek máris van folytatása.
2015. augusztus 20-a, Államalapító Szent István ünnepének békéscsabai rendezvénye:
A járművezetőknek rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők segítenek abban, hogy el tudják kerülni a lezárt útszakaszt - írja a police.hu.
Változatos programokkal – hangversenyekkel, kiállításokkal, színházi produkciókkal, irodalmi estekkel, művészeti díjakkal – ünnepelnek egy héten át a magyar kultúra napja alkalmából Szegeden és Hódmezővásárhelyen – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Incidensek nélkül zajlott szombaton délután Pozsony óvárosában az ott már ötödik alkalommal megrendezett Szivárványos menet - Pride Bratislava nevet viselő tüntetés, amelyet a nem heteroszexuálisok és transzneműek jogainak tiszteletben tartásáért és kiterjesztéséért tartottak.
A kisebb rendezvényekre is kötelező lesz mentési tervet készíteni egy minisztériumi rendelettervezet alapján; a hatályos szabályozás szerint ez az 50 ezer fősnél nagyobb rendezvényekre kötelező, a szaktárca ezt 5 ezerre csökkentené - a rendelet tervezete a kormány honlapján jelent meg.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft