"RENDŐRNŐ" címkével ellátott hírek
Egyórás tárgyalást követően 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték azt a kamionsofőrt, aki hétfőn sodorta el az épp intézkedő fiatal rendőrnőt az M5-ösön - írta a Blikk. A román állampolgárságú férfi bocsánatot kért az áldozat családjától.
A Velvet információja szerint kedden főbe lőtte magát és gyerekét egy rendőrnő Budapesten, a XVIII. kerületi Bartók Béla utcában.
Felakasztottak ismeretlenek egy afgán rendőrnőt és egy terhes tanítónőt, majd holttestüket kidobták egy olyan katonai bázis közelében, amelyet a nemzetközi erők nemrég adtak át az afgán hatóságoknak - közölték csütörtökön afgán tisztségviselők.
Jogerősen letöltendő szabadságvesztéssel büntették azt a férfit, aki június 11-én hajnalban a szombathelyi Markusovszky Kórházban lefejelte a vele szemben intézkedő rendőrnőt - közölte az MTI-vel csütörtökön Vassné Szele Adrienne ügyész, a Vas Megyei Főügyészség szóvivője.
A rendőrségi vizsgálat szerint jogszerűen és szakszerűen használta fegyverét az a rendőrnő, aki hétfőn meglőtt egy szökni próbáló fogvatartottat Mende és Sülysáp között - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton.
A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség pénteken kihallgatta a kórházban azt a férfit, akit hétfőn szökési kísérlet közben meglőtt egy rendőrnő - tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.
Meglőtt egy rendőrnő egy fogvatartott férfit, aki elvette társa fegyverét hétfőn Mende és Sülysáp között – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.
Agyonlőttek két fegyvertelen rendőrnőt, akik rutinhívásra érkeztek egy házhoz. A gyilkosság az angliai Manchesterben történt kedden.
A 32 éves százados szemtanúja volt, amint két fiatal letépte egy nő nyakláncát az Üllői úton.
Az ügyészség megindította az eljárást azzal a nyomozóval szemben, aki a gyanú szerint megölt egy rendőrnőt péntekre virradóra Szigetszentmiklóson, majd magával is végezni akart.