"REPTÉR" címkével ellátott hírek
Napról napra egyre több csomagrakodó munkás jelent beteget azóta, hogy a Repülőtéri Rendőr Főigazgatóság minden járat ki- és berakodását ellenőrzi.
Hétfő este átmenetileg leállt egyes amerikai repülőtereken a vám- és határvédelmi pultok számítógépes rendszere.
Rekordszámú, 89 fegyvert koboztak el az amerikai Közlekedésbiztonsági Ügynökség (TSA) szakemberei amerikai repülőtereken egyetlen hét alatt - közölte a szervezet hétfőn honlapján.
Először szállt le Boeing 767-es utasszállító gép a sármelléki Hévíz-Balaton Airporton, ahová az orosz UTair légitársaság Moszkvából szállított hétfőn 246, a pravoszláv karácsonyt Hévízen töltő utast.
Tériszony nélkül – repülőnap zajlott a hétvégén a békéscsabai szárnyalóbázison.
Megindult a légiközlekedés a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren, ahol az előző héten kettős robbantásos merényletet hajtottak végre - írta a La Libre Belgique francia nyelvű belga napilap internetes kiadása vasárnap.
Görögországban az állami és a magánszektor dolgozóit tömörítő két nagy szakszervezeti tömörülés tagjai 24 órás sztrájkba kezdtek csütörtökön.
Az USA szigorúbb biztonsági ellenőrzéseket sürget a külföldi repülőtereken. A kezdeményezés a Sínai-félszigeten lezuhant orosz utasszállító katasztrófájával van összefüggésben.
Csirkeburgerbe rejtette kedvenc teknősét egy férfi Kínában, így próbálta átcsempészni egy repülőtéri ellenőrzésen.
Csütörtökön fegyvert rántott a houstoni reptéren egy férfi, két lövést eresztett a mennyezetbe, majd a biztonságiak érkezésekor halántékon lőtte magát. A 29 éves Carnell Marcust a Bush Nemzetközi Repülőtér egyik termináljában a belbiztonsági minisztérium egyik ügynökének még az öngyilkosság előtt sikerült a vállán megsebesítette. A férfinál egy bőröndben volt egy AR-15-ös karabély is, de azt Marcus nem vette elő.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó